Бихте ли казали кой е използвал термина "масово подслушване" и

...
Бихте ли казали кой е използвал термина "масово подслушване" и
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Не съм правил внушения

Бихте ли споделили кой е употребявал термина "масово подслушване " и къде? Става дума за анонс в една или две малките екрани, който се поде от медиите. Това съобщи ръководителят на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства (СРС) Бойко Рашков на взаимно съвещание на парламентарните комисии за надзор над службите за сигурност и по вътрешна сигурност и публичен ред, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Не съм правил внушения. Няколко пъти четох стенограмата не съм казвал такова нещо, а обясних проблематиката “, безапелационен бе той. „ Няма подобен казус от основаването на Бюрото то да се отича 3 пъти за 1 месец. От една страна това е добре, тъй като има интерес, от друга е необичайно, тъй като се прави още веднъж след приемането на отчета за активността на бюрото “, уточни Рашков.

„ Все си мисля, че уважението на институциите изисква, когато има подобен конгрес, най-малко няколко дни по-рано да бъдем поканени, с цел да можем да се подготвим. Поканите са пристигнали нощес след работно време. Не мога да си обясня на какво се дължи това и каква е задачата “, сподели още той.

Депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията за надзор над службите Димитър Лазаров съобщи: „ Това съвещание не е, с цел да слушаме Бюрото за трети път. Докладът беше дебатиран и признат в пленарна зала. След това продължиха медийни изказвания, че има нелегално всеобщо подслушване на публицисти, политици и жители “. „ Това усещане остана в общественото пространство-затова е тази среща да се обясни има ли такова подслушване “, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР