Бихме подкрепили кабинет с ясни правила, без Кирил Петков, без

...
Бихме подкрепили кабинет с ясни правила, без Кирил Петков, без
Коментари Харесай

Нов кабинет в това НС, но без Киро и Асен: ИТН

" Бихме подкрепили кабинет с ясни правила, без Кирил Петков, без Асен Василев ”, разгласи след консултациите в президентството шефът на пг на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. " Ще поставим всички старания, с цел да бъде образувано ново държавно управление в границите на настоящия парламент, само че не непременно ”, акцентира той.

Шефът на ПГ на Има Такъв Народ още веднъж прикани президента да разсекрети стенограмата от съвещанието на КСНС по македонския въпрос. " На този съвет не се споделиха някакви неща, които да застрашат националната сигурност, само че в следствие дейностите потвърдиха тези неистини на огромна част от хората, които сега са се самообявили за политически хайлайф и морал ", сподели Йорданов.

От своя страна Радев обаче парира предлагането, само че означи поредната политика на Има Такъв Народ по повод С. Македония.  " Добре е да се знае истината, само че аз държа всеки един човек в този съвет да може да изкаже свободно своето мнение. Досега съм разсекретил стенограми за КТБ, едвам откакто изпратих искане до всеки да каже дали е склонен. Не желая да се компрометира свободата на изложение при идващите КСНС ”, акцентира той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР