Бихме подкрепили кабинет с мандат на „Има такъв народ“ дори

...
Бихме подкрепили кабинет с мандат на „Има такъв народ“ дори
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще подкрепим кабинет с мандат на Има такъв народ дори без наши министри

Бихме подкрепили кабинет с мандат на „ ИТН “ даже да няма наши министри, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов пред bTV.

Избирателят е упълномощил очакванията си за смяна на „ ИТН “ и тяхна е отговорността на сформиране на държавно управление, счита Иванов.

„ Ние сме подготвени, в случай че ни бъде поискана поддръжка, да водим доста съществени договаряния за това. Управление би трябвало да бъде излъчено и ние би трябвало да създадем изпитание за това, само че въпросът е не какво да е ръководство, а на смяната " Предварителни условия няма да слагаме. Имаме ясна стратегия, която желаеме да се осъществя и от която ще се ръководим. За диалог за министри не е време, не сме разискали концепцията “, сподели съпредседателят на „ Демократична България “.
На въпрос дали „ Демократична България “ приказва с „ ИТН “ Иванов съобщи, че „ няма да рапортува на медиите с кого си приказва настоящо, има смисъл да се оповестяват резултати от диалози “ и означи, че „ в Народното събрание са в непрекъснат контакт и седят дружно “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР