Бихме подкрепили кабинет с мандат на „Има такъв народ дори

...
Бихме подкрепили кабинет с мандат на „Има такъв народ дори
Коментари Харесай

Христо Иванов: Бихме подкрепили кабинет с мандат на „ИТН" дори да няма наши министри

Бихме подкрепили кабинет с мандат на „ ИТН " даже да няма наши министри, съобщи съпредседателят на „ Демократична България " Христо Иванов в „ Тази заран ". Избирателят е упълномощил очакванията си за смяна на „ ИТН " и тяхна е отговорността на сформиране на държавно управление, счита Иванов.

Предложение за диалози от ГЕРБ не сме получили. Очевидно си приказваме през медиите. От самото ни основаване декларирахме, че ще се борим против модела „ Борисов ". Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ, сподели Иванов.

Според него Бойко Борисов желае да се отдръпна и да стане Доган, а Даниел Митов, към който изпитва благосклонности и познава, му служи за фасада.

Съпредседателят на „ Демократична България " насочи рецензия към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Той отхвърли да е имало връзка посред им по отношение на назначенията в бранш " енергетика ". Вчера Нинова съобщи, че пет пъти е подала ръка на новите обединения и е поискала мораториум на покупко-продажбите в енергетиката, само че новите обединения не са откликнали.

Корнелия Нинова със своите дейности нарежда Движение за права и свободи като златен пръст. Погледнете парламентарната аритметика и ще разберете защо става въпрос. И когато водачът на Българска социалистическа партия взривява тази опция за консенсус, това е извънредно притеснително и недалновидно, счита още Христо Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР