Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, когато тези партии не

...
Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, когато тези партии не
Коментари Харесай

Асен Василев: Искаме да водим една безкомпромисна политика що се отнася до върховенството на закона

Бихме говорили с ГЕРБ и Движение за права и свободи, когато тези партии не са ръководени от хора, които са рекетирали компании, крали от държавната каса, когато това се почисти - те може би ще станат естествени партии. Това сподели в предаването " Лице в лице “ Асен Василев от " Продължаваме промяната “.

" Основният проблем е, че този развой последната една година не стартира. ГЕРБ имаха опция да стартират развой по почистване на партията, да кажат - Имаше неща, в които сбъркахме “, съобщи Василев.

Според него хора, които се усещат отговорни от ГЕРБ, би трябвало да създадат признания.

Народът явно харесва обещанията на ГЕРБ, уповавам се от през днешния ден бензинът да падне с 1 лева, както дадоха обещание, добави той.

В коментар на изборните резултати Василев съобщи, че представянето им е било по-слабо, в сравнение с са очаквали, само че задоволително мощно, с цел да бъдат една добра съпротива.

" Искаме да водим една извънредно безкомпромисна политика що се отнася до върховенството на закона и най-много всички хора, които са бъркали в кацата, да бъдат разследвани и да отидат в пандиза. Иначе ще се върнем отново в изходна позиция “, означи Асен Василев.

Той добави, че жителите са създали един доста явен избор и са споделили, че избират метода на ръководство на ГЕРБ.

" Миналата година имахме 67 депутати, толкоз, колкото имат ГЕРБ в този момент и тогава поехме задачата да образуваме невъзможна коалиция. Това бяха доста тежки диалози и договаряния “, изясни Василев.

Той сподели, че в случай че се стигне до връчване на втори мандат, ще го вземат и ще стартират диалози с " Демократична България “ и Българска социалистическа партия като поддръжката на двете партии не би трябвало да се взема за даденост. По думите му, в този момент договарянията ще бъдат още по-тежки.

Според Василев безпринципни мнозинства не би трябвало да се сформират, а преди да има болшинство, би трябвало да има единодушие по ясна политика. Кабинетът не е просто една сглобка от брой депутати, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР