Бих се зарадвал, ако има други кандидати за президент на

...
Бих се зарадвал, ако има други кандидати за президент на
Коментари Харесай

КТ Подкрепа: Служебният кабинет не може да свърши много, но няма да има синдикален комфорт

" Бих се зарадвал, в случай че има други претенденти за президент на КТ " Подкрепа ". Страх ме е обаче, че и този път няма да ми се получи. Аз и предишния път не желаех ".

Това съобщи пред БНР президентът на синдиката Димитър Манолов.

Днес се навършват 34 години от основаването на Конфедерация на труда " Подкрепа ".

По този мотив в София ще се организира 11-тият Конгрес на организацията.

Според Манолов не може да се чака кой знае какво от служебното държавно управление, за значимите решения е належащо да има постоянно такова.

Въпреки това обаче КТ " Подкрепа " не дава обещание синдикален комфорт.

" Предпочитам да не ни се дават такива мотиви. Това е малоумен подвиг. Това е разход на социална сила, която е скъпа, скъпа. Нещата са свързани с преценка, тези хората, които ще излязат на улицата, те на следващия ден ще ненавиждат всичко, а това не е хубаво ", продължи Манолов.

Трябва да мислим какво ще вършим през идващите 4 години, колкото и бъдещето да не е елементарно прогнозируемо и да не се задава ярко, разяснява президентът на " Подкрепа ".

" В Народното събрание те вършиха нещо, само че в последна сметка като кучето на равнищата свършиха работата. Това се получава, тъй като те имат различен вид мислене. Те имат мандатно мислене, те мислят за най-много 4 години. В последните 2 години не сме били в такова нещо, Народното събрание да е бил предизборно студио. Опитват се да се харесат на всички, без да си дават сметка на каква цена го правят и какви вреди нанасят. С техните политически глави си мислят, че това е нещо, което могат да продадат на електората като някаква доброта, само че тези, които схващат от това, знаят, че това не е по този начин ", сподели Димитър Манолов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР