Бих се успокоила, само ако има адекватно лечение за човека,

...
Бих се успокоила, само ако има адекватно лечение за човека,
Коментари Харесай

Проговори майката на децата, които Любен се опита да отвлече!

Бих се успокоила, единствено в случай че има съответно лекуване за индивида, който се опита да отвлече децата ми. Това сподели пред камерата на Нова телевизия дамата, която едвам не получи инфаркт, когато Любен Младенов се опита да й води децата.
„ Той е регистриран в ЦПЗ - Бургас. Пускат такива хора, без да ги лекуват “, добави тя.


Двете деца си играели на основната улицата. Родителите им стояли в кафене на метри от тях.
„ Аз първа забелязах мъжа с алената риза и с дълга коса по какъв начин се приближи до тях и стартира да им приказва нещо. Изчаках, тъй като постоянно се случва някой да ги заприказва. В идващия миг обаче мъжът клекна, хвана и двамата за ръце и потегли в посока към църквата “, споделя майката.

Младата жена, която е бременна, съумяла единствено да изкрещи на брачна половинка си, че чужд води децата. Той се обърна и хукна да бяга към него.

„ В момента, в който мъжът ми се приближи, му сподели „ Остави децата! Къде ги водиш? “. Дългокосият отговори, че ги вземал със себе си. Съпругът ми се опита да му изясни, че им е татко, а индивидът сподели „ Не ме интересува, вземам ги с мен “, споделя дамата.
Разтревоженият татко удря мъжа, прави опит да води децата, а дамите подават сигнал на 112. Минути по-късно следва арест.
„ Извършителят е 41-годишен. Регистриран е в ЦПЗ. След осъществената инспекция, е настанен за лекуване “, сподели началникът на „ Охранителна полиция “ в Първо РУП-Бургас Димитър Чолаков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР