"Бих правила тройка! Досега не ми се е случвало", призна

...
"Бих правила тройка! Досега не ми се е случвало", призна
Коментари Харесай

Сузанита се натиска за тройка в кревата

"Бих правила тройка! Досега не ми се е случвало ", призна тийн певицата Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад демонстрира все по-малко задръжки, освен в обществените мрежи, само че и по участия, написа "България през днешния ден ".

Тийнейджърката, която има десетки хиляди почитатели измежду подрастващите, демонстрира шокиращо държание. И надалеч не може да се назова образец за подражателство, изключително измежду младото потомство.

С възмутителното ѝ поведение идват и неприличните оферти, които Сузи всекидневно получава. Тийнейджърката получавала оферти съвсем непрекъснато, което е предстоящо поради непрекъснатите ѝ провокации в обществените мрежи.

Сузанита обаче се опитвала да ги отклонява, защото не си падала по сходни неща.

"Постоянно ми оферират пари за интимни милувки. Спрете се бе, хора! Няма да се съглася нито за час, нито за 5 часа, нито за ден или за седмица. За каквато и да е сума. Пари си изкарвам и не ми дреме за вашите хартийки ", избухна певицата в мрежата след следващото непристойно предложение.

И макар че е твърдо срещу правилата ѝ да си легне с някой за пари, Сузанита изобщо не се тормози да признае, че не ѝ пука от неангажиращи връзки за една вечер. Девойката разкрива още пикантните си визии за интимния живот и споделя, че даже сега има връзка, само че не я приема на съществено.

Преди време Сузанита съобщи, че абсурдът ѝ е запазена марка и той е тайната на нейния триумф. Но в това време признава, че колкото и скандално да се демонстрира, родителите ѝ са много строги и са ѝ забранили използването на каквито и да е алкохол и опиати.

Въпреки това в обществената мрежа постоянно се появяват фотоси на палавата Сузи, на които тя пуши марихуана. Тийнейджърката споделя, че е признателна на фамилията си, тъй като я е научило на почтеност, откровеност и почитание към почитателите.

За рецензиите си да се демонстрира полугола споделя, че не вижда проблем, тъй като и по-малки от нея го вършат.

"Има стотици съблечени момчета и девойки в нета. Защо не се приказва за тях. Разликата е, че те не са деца на известни родители, а аз съм ", разяснява още Сузанита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР