Бих посъветвал Кирил Петков да бъде малко по-смел, когато говори

...
Бих посъветвал Кирил Петков да бъде малко по-смел, когато говори
Коментари Харесай

Костадинов към Петков: Ако кажеш, че Гешев е корумпиран, иди и му го кажи в очите

Бих посъветвал Кирил Петков да бъде малко по-смел, когато приказва по тези въпроси да не чете. Когато излиза и разяснява неща, които голямата част от обществото ги вълнува ужасно доста. Тук приказваме за това дали в реалност прокуратурата е проведена незаконна група или не е. Това са двете версии, които се разясняват. Трябва да демонстрира повече увереност. Защото когато кажеш " А ", би трябвало да кажеш и " Б ". Ако кажеш, че Гешев е подкупен, докажи го, иди и му го кажи в очите. Това съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов от коридорите на Народното събрание във връзка явяването на премиера Петков в прокуратурата през днешния ден.

Той уточни, че напоследък прокуратурата се държала като " проведена незаконна група " и съобщи, че Иван Гешев би трябвало да си подаде оставката като основен прокурор.

Костадинов показа и промени в Закона за правосъдната власт. С тях се дава опция за бързо премахване на основния прокурор без потребност от конституционни промени, изясни той. Законопроектът ще се преглежда в правната комисия на Народното събрание от 14,30 часа, а на съвещанието ще участва заместител на Гешев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР