Бих показал статията на Die Welt“ на децата на моите

...
Бих показал статията на Die Welt“ на децата на моите
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за статията на "Die Welt": Ще я покажа на децата на моите деца

" Бих посочил публикацията на „ Die Welt “ на децата на моите деца ", написа в профила си във Фейсбук депутатът от „ Продължаваме промяната “ Христо Петров - Ицо Хазарта във връзка публикация на изданието, от което излиза наяве, че България е пособия скрито на Украйна по време на ръководството на Кирил Петков.

„ Малко са тези, които знаят какво ми коства решението да се включа в българската политика. Дори и от доброжелателни към мен хора много пъти през последната година слушам - тези те употребяват, мястото ти не е там. Думите ми няма да трансформират мнението на необразования или на наивния. На тези, които четат освен заглавието, бих предложил тази публикация, препечатана от Die Welt, както и тази в Politico. Ако в миналото получа от ориста сходна опция - бих посочил на децата на моите деца тази публикация. За да знаят за какво съм направил този избор. А на останалите - с цел да знаят, че мястото ми е тъкмо там, дружно с тези хора ”, написа Ицо Хазарта в обществената мрежа.

Припомняме, че немският всекидневник " Die Welt " излезе през вчерашния ден със публикация, от която стана ясно, че напролет на 2022 година България е предоставила на украинската войска гориво и муниции, нужни за битката с съветската експанзия. Материалът се базира на следствие и изявленията с Кирил Петков, Асен Василев и украинския външен министър Дмитро Кулеба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР