Бих обобщил дейността на 48-ия парламент със следната фраза: Може,

...
Бих обобщил дейността на 48-ия парламент със следната фраза: Може,
Коментари Харесай

Лорер: Започваме обединение между ПП и ДБ, но няма да спрем дотам.

Бих обобщил активността на 48-ия парламент със следната фраза: " Може, когато желае ". Определено считаме, че успяхме да накараме този парламент да вземе някои в действителност положителни решения за хората. Започваме обединяване сред Политическа партия и Демократична България, само че няма да спрем до такава степен. Това разяснява пред Българска национална телевизия Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".

Като образци той уточни нарастването на лекарските заплати, минималната работна заплата и решението учебниците да станат безвъзмездни за всички възпитаници. На въпрос за какво не са съумели да излъчат постоянен кабинет, Лорер разяснява, че в Народно събрание не е имало устойчиво болшинство и че първата политическа мощ ГЕРБ не е съумяла да се оправи с тази задача.

" Хората желаят решения на техните проблеми. Именно по тази причина вършим обединяването сред Политическа партия и Демократична България, тъй като имаме вяра, че това е верният път да бъдем първа политическа мощ и да наложим решението на тези проблеми като приоритет на идващия парламент. На идващите избори ще стартираме обединяване сред Политическа партия и Демократична България, само че няма да спрем до такава степен, тъй като поотделно нищо няма да стане, към този момент го пробвахме в 48-ия парламент, разяснява Даниел Лорер.

На въпрос допустимо ли е Българска социалистическа партия да бъдат измежду тези обединения, Лорер уточни, че двете партии са взели доста положителни решения по време на кабинета " Петков ", само че в 48-ия парламент социалистите са се включили към " хартиената коалиция ".

" Не затваряме вратата за никого, който е податлив да беседва с нас по значими тематики - както оръжието за Украйна, по този начин и по тематиката по какъв начин гласуваме, тъй като хартиената бюлетина е потвърден метод за доста нередности в изборния развой ".

Не е имало предложения към управлението на Съюз на демократичните сили за присъединение към обединението ПП-ДБ, съобщи Даниел Лорер.

Коментира, че водят добър разговор с изключения от Българска социалистическа партия Явор Божанков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР