Бих обмислил такава покана, когато я получа. Това заяви в

...
Бих обмислил такава покана, когато я получа. Това заяви в
Коментари Харесай

Стефан Янев: Бих обмислил участие в редовен кабинет

" Бих обмислил такава покана, когато я получа ". Това съобщи в ефира на БНТ служебният премиер Стефан Янев в отговор на въпрос за вероятно негово присъединяване в бъдещо съдружно държавно управление на страната, за което четири парламентарно показани партии към този момент започнаха договаряния. Янев посочи, че до момента диалози с него по тази тематика не са водени и публично предложение не е отправяно.

" Рано е да се търсят персони ", уточни още Янев и напомни, че сега диалозите се водят само на експертно равнище по политики в обособени браншове.

" Нека да не избързваме, тъй като зависи от доста неща ", добави още той.

Стефан Янев увери, че до този момент президентът Румен Радев не се е месил директно в нито едно от решенията на служебното държавно управление. " Ако някой от министрите е разговарял и са се съветвали, това си е естествена процедура. Той е държавен глава, има право да има мнение. Няма директно вмешателство ", разяснява Янев.

Във връзка с тежките произшествия от тази седмица - пожарът в дома за възрастни хора и злополуката на автомагистрала " Струма ", служебният министър председател уточни, че инспекциите и следствията не престават, а елементи към двата случая ще бъдат огласявани само от проверяващите органи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР