Бих му казал добре дошъл на политическия терен. Мисля, че

...
Бих му казал добре дошъл на политическия терен. Мисля, че
Коментари Харесай

Румен Гечев от БСП за кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за президент: Стартът му е късен, много е трудно да успее в такъв кратък период

Бих му споделил добре пристигнал на политическия терен. Мисля, че неговото включване е прекомерно късно. Доколкото познавам политическата история, доста е мъчно да се успее в подобен къс интервал. Така разяснява в ефира на Нова телевезия Румен Гечев от Българска социалистическа партия желанието на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков да се включи в борбата за " Дондуков " 2.

Очаква се и публично проф. Герджиков да бъде подсилен от ГЕРБ, само че да бъде повдигнат от предприемчив комитет.

“ГЕРБ е падаща звезда. Няма по какъв начин да се закачиш за трен, който се движи обратно и да успееш “, уточни някогашният стопански министър в кабинета на Жан Виденов.

Румен Радев беше изведен от Българска социалистическа партия на политическия терен, напомни Румен Гечев.
свързани новини117165на 30.09.202157069на 30.09.2021
" Тук става въпрос за доста късен старт и за лице, което не е познато на политическия терен ", още веднъж разяснява социалистът кандидатурата на проф. Герджиков.

Според Гечев, за хвърчащите всеки ден нагоре цени, виновност носили от ГЕРБ, които преднамерено минирали работата на служебните държавни управления. Освен това работата на свободната енергийна борса била почнала преди 3-4 месеца и това усъмни Гечев, че още веднъж е преднамерено, поради наближаващите президентски избори.

" Защо се изнася токът на АЕЦ " Козлодуй ", а не на " Марица изток "? Ами тъй като е по-евтин ", установи Румен Гечев.

Румен Гечев предизвести, че напълно скоро може да се чака режим на тока, тъй като действително, токът нямало да ни стига за облекчаване потребностите на нашия пазар. Това щяло да се случи, " в случай че не престават чантаджиите да обикалят “.
свързани новини112898на 30.09.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР