Бих могъл да кажа, че сме солидарни, но я проявяваме

...
Бих могъл да кажа, че сме солидарни, но я проявяваме
Коментари Харесай

Психолог: Мангъров изживява 15 си минути слава, но не мисли за последиците

Бих могъл да кажа, че сме солидарни, само че я демонстрираме единствено на равнище семейство, на равнище общественост не ни се получават добре нещата. Навсякъде по света има неодобрение и съмнение поради ковид, само че при нас е изключително подсилено. Това съобщи в ефира на bTV психологът Росен Йорданов.

,,В логиката на психиката има едно разбиране, което се назовава взаимен алтруизъм, който се основава на доверието и солидарността. Този взаимен алтруизъм за жалост при нас бива подкупаван с обръщение от управляващи, от всякакви държавни авторитети``, добави той.

Егоистичните претекстове на такива персони като доцент Атанас Мангъров , който изживява своята година на популярност, само че без да си дава сметка какво прави, ерозират доверието в обществото, изясни Йорданов.

Със сигурност има отмалялост, само че като цяло южняците не обичат да съблюдават разпоредбите, защото те са по-свободолюбиви, сподели още психологът и добави, че рецесията отключи скрити патологии у хората като меланхолия и биполярно разстройство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР