Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставките на

...
Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставките на
Коментари Харесай

Митрофанова предупреди да не изпращаме никъде оръжия

Бих желала да предупредя формалните български управляващи , че доставките на оръжия (включително от руски произход) и бойни муниции за украинските националисти надали ще добави оптимизма за двустранния разговор, който към този момент така и така е влошен.

Това съобщи съветският дипломат в България Елеонора Митрофанова по време на седмичния си брифинг, излъчен на страницата на посолството.
 Съединени американски щати: Украйна не се нуждае от изтребители, а от ракети земя-въздух
Съединени американски щати: Украйна не се нуждае от изтребители, а от ракети земя-въздух

Наземните отбранителни системи били по-ефективни против съветските Военновъздушни сили

Думите й са на фона на информация от немски и английски медии, че военният министър на Съединени американски щати Лойд Остин и евентуално това ще бъде измежду тематиките, които ще бъдат обсъждани в събота с премиера Кирил Петков. От по тематиката. Министрите на стопанската система Корнелия Нинова и Даниел Лорер твърдят, че България няма да изпраща оръжия на Украйна.

Относно доставките на съветското гориво в страната, бихме желали да подчертаем, че Русия постоянно е била благонадежден поръчител на енергетическата сигурност от международно равнище . Ние високо ценим това добро име, въпреки че сме подготвени за съществено опълчване в енергийната сфера. Засега доставките на енергоносители в България се правят непрестанно и в цялостен размер, изясни Митрофанова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР