Бих искала да помоля протестиращите там, където се налага да

...
Бих искала да помоля протестиращите там, където се налага да
Коментари Харесай

Конфедерацията на превозвачите: Блокадите пречат, борим се за оцеляване

„ Бих желала да помоля протестиращите там, където се постанова да се пропуща публичният транспорт на пасажери, това да бъде направено, тъй като бизнесът ни е пострада доста от пандемията от ковид и в този момент се борим за оцеляване “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ по бТВ ръководителят на конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.
" Не сме се оповестили срещу блокадите, a просто изпратихме благодарствено писмо до Министерство на вътрешните работи за това, че бяха освободени пътни артерии, тъй като считаме, че възпрепятстването на активността ни извънредно тежко се отразява сега на всички нас “, сподели Милтенова пред кореспондентът на бТВ в Бургас Десислава Генева. „ В момента се борим за оцеляване и всяко възпрепятстване на извозването на пасажери основава стеснение за хората, които би трябвало да чакат при тапите ", сподели още ръководителят на конфедерацията. 
„ Ние сме провеждали доста огромни митинги във връзка с съответни претенции, които сме сложили за търсене на разговор с държавното управление и за всичко, което е било належащо. Ние в никакъв случай не сме блокирали пътищата с рейсовете си. Правили сме протестни шествия и сме преустановявали с рамките на два часа обслужването на жителите “, добави тя.
„ Получихме морална и социална поддръжка, само че в никакъв случай не сме си разрешили да задръстим пътните артерии, с цел да не могат хората да се придвижват до работните си места. Подкрепяме всеки обективен митинг, само че той би трябвало да е в границите на закона на избраните за това места “, съобщи Милтенова.
„ Не мога да приказвам от Министерство на вътрешните работи, само че обвързване на служителите на реда е да съблюдават публичният ред. Когато хората са оповестили гражданско непокорство, има разпореждания в закона, които би трябвало да бъдат спазени “, сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР