Бих искала да поднеса своето извинение на онези български и

...
Бих искала да поднеса своето извинение на онези български и
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ вдигнаха листове с надпис Оставка срещу Константинова

" Бих желала да поднеса своето опрощение на тези български и украински жители, които са се почувствали наранени от думите ми. Това не е била моята цел ". Това съобщи вицепремиерът Калина Константинова от парламентарната естрада.

От местата си в зала депутатите от ГЕРБ подвигнаха листове А4 с надпис " оставка ". Заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов насочи молба към депутатите да смъкват листовете.

" Нека ви опиша в елементи какво се случи в последните дни. Дните сред 29 и 31 май бяха 3 доста тежки дни, в които прожекторите бяха ориентирани към Националния спешен щаб. На цяла България беше ясно, че задачата, която стои пред нас, е доста, доста сложна, че няма опит, от който да се поучим и че да се подслонят за 3 дни 60 000 индивида би било голямо предизвикателство ", акцентира вицепремиерът.

Парламентът изслушва Константинова по отношение на решението за преустановяване на проекта за разселване на бежанци от Украйна. Това взеха решение депутатите при започване на пленарното съвещание по предложение на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Припомняме, че в понеделник вицепремиерът във видеообръщение заяви, че държавното управление приключва интеграционния проект за разселване на бежанци навътре в страната.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР