Бих искал да се спра по-подробно на една среща на

...
Бих искал да се спра по-подробно на една среща на
Коментари Харесай

Господарите на Световната игра разкриха своите планове

Бих желал да се спра по-подробно на една среща на върха. Говорим за среща на върха в Бали, Индонезия, на водачи и представители на 20-те най-големи сили в света, Г-20 и глобалистки структури като Световния стопански конгрес. Действителният хазаин на срещата на върха в Бали не беше Байдън или президентът на Индонезия, а Клаус Шваб.

И аз гледах по какъв начин той приказва в този конгрес и отново не можах да схвана на кого ми припомня. И гледайки речта му на срещата на върха в Бали, разбрах, че той доста ми припомня на Егор Гайдар. Не външно, а като фигура.

В тази връзка желая да кажа няколко думи за този човек. Защото и у нас, и на Запад тази персона е раздута и даже демонизирана по този начин, че е надали не един от водачите на международното държавно управление. Шваб в действителност написа няколко книги-манифести, които показват ползите на ултраглобалистите. Но това не значи, че самият той е световен състезател.

И с цел да не се връщам към въпроса кой е състезател и кой не е състезател, бих желал да кажа няколко думи за типологията, препоръчана в миналото от Бернд декор Витенбург. Той е сциентолог, т.е. член на такава окултна квазирелигиозно-политическа организация, която работи в стеснен контакт с тайните служби.

Витенбург знае добре защо приказва. Той знае по какъв начин работи подмолната власт. В книгата " Шах на планетата Земя " той има цяла типология на хората, които са свързани с Голямата игра. Олег Маркеев в романа " Оръжието на възмездието " доста интензивно употребява тази скица и даже я добавя. И по този начин, Бернд декор Витенбург, говорейки за Играта, видя, че има три вида хора.

Първите са тези, които въздействат на протичащото се, вторите са тези, които гледат деликатно какво се случва, а третите са тези, които са сюрпризирани от протичащото се. Естествено, тези, които освен не схващат какво е Играта, те въобще не знаят какво е Играта, могат да бъдат сюрпризирани. Мислят, че има някакъв живот.

Тези, които въздействат - в друга степен, от просто присъединяване до установяване на разпоредбите - знаят, че Играта е в ход. Но и тези, които гледат, знаят, че Играта върви, не вземат участие по разнообразни аргументи, а я следят и проучват. И те живеят, по този начин да се каже, съгласно правилото „ esse, non videri “, „ да бъдеш, само че не и да бъдеш забележим “.

Сред участниците в Играта декор Витенбург разпознава следните категории. Домакин на играта или водещи на играта, играчи, асистенти на играчи, фигури за игра и бити фигури.

Кои са домакините на играта? Това са хора, които не съблюдават никакви правила. Те ги създават за други, трансформират ги случайно и диктуват на играчите.

Играчите са тези, които в действителност играят Играта, те имат самостоятелност и независимост на деяние, само че единствено в границите на разпоредбите, които не могат да трансформират. Как играчите вършат ходове? С помощта на фигури. Задачата на фигурата е да прави избрани дейности. В този случай фигурата не би трябвало да преследва никакви лични цели. Тя би трябвало да дава отговор единствено на заповеди от горната страна.

Дори играчите не знаят крайните цели, знаят ги единствено притежателите. Играчите знаят разпоредбите. Фигурата даже не може да обхване цялото поле на Играта с един взор, това е прерогатив на играча.

В същото време една фигура не би трябвало да знае, че е фигура. Тя и близките би трябвало да я мислят за състезател и да се концентрират върху нея, с цел да отклонят вниманието от същинските играчи.

Ето по какъв начин декор Витенбург разказва процеса на основаване на фигури в книгата си " Шах на планетата Земя ": „ Оборете всяка концепция, че се играе Играта. Не позволявайте на тях, фигурите, да извлекат някаква полза за себе си. Скрийте задачата на играта, поддържайте такива условия, че те, фигурите, да не могат да откажат да вземат участие в играта. Попречете им да се усещат задоволени от свършената работа. Уверете се, че в действителност го вършат ".

" Отстрани те може да наподобяват всемогъщи, само че в реалност не би трябвало да имат никаква власт. Понякога игралните фигури попадат в обстановки, чийто смисъл не могат да схванат. Но заради разнообразни справедливи условия, те към момента би трябвало да се откажат от опитите си да схванат своята роля в Играта. Тоест фигурите са тези, които се употребяват на мрачно. Ако фигурите вършат опити да схванат, тогава те би трябвало да бъдат строго потиснати. В противоположен случай фигурите щяха да преминат в категорията играчи и щяха да нарушат разпоредбите ", продължава още той.

Понякога някои фигури стават играчи или най-малко помощници. Във връзка с казаното Витенбург слага въпроса: „ Може ли да се категоризират като играчи или помощници на държавното управление? “

И дава отговор: „ Ще има ли държавно управление в актуалния свят, което да може свободно да взема решения във връзка с страната си “.

Кредити се дават единствено на тези, които одобряват разпоредбите на Играта. Разбира се, страната е друга страна. Има страни като Съединени американски щати, Китай, Русия. Това е едно равнище. Друго равнище е да вземем за пример Коста Рика, Чад, Малави, Гърция.

Така че Шваб, несъмнено, е фигура, той не е състезател. А фигурата не е на първия ред. В края на краищата той в началото беше протеже на Кисинджър, който самият беше фигура дълго време, а по-късно беше трансфериран в категорията на помощниците на играчите. Освен това в някои остри интернационалните обстановки, изискващи незабавна реакция, Кисинджър няколко пъти работи като състезател.

Между другото, равнището на Кисинджър за Шваб е изцяло недостижимо. Ако вземем по-ранните стадии от началото на двадесети век, тогава, несъмнено, такава фигура е полковник Хаус, консултант на президента Уилсън. Със сигурност не е бил състезател. Но играчът беше човек, за който малко хора знаят. Това е Том Райън. И Хаус изпълняваше решенията и молбите си със същата експедитивност, с която водачите на тогавашните европейски страни изпълняваха желанията на полковник Хаус.

Работейки като " говореща глава " maître d`otel за играчи и техните домакини, Шваб стана доста деен през последните години. Освен това в тази активност той от ден на ден замязва на смешник. Въпреки всичко това Шваб е одобряван от президенти и министър председатели.

Следователно творбите, подписани с името Шваб, без значение дали го е написал самичък или не, би трябвало да се четат доста деликатно. Защото това са проектите на врага. Те би трябвало да се проучат доста добре.

И няма значение дали Шваб е смешник или не, дали е фигура или бита и счупена фигура. Той е говореща глава. Неговата функционалност е да изрази избрана позиция, която дава отговор на ползите на нейните притежатели. (Точно като Бустрьом, за който също ще говорим).

И по този начин, Шваб изигра доста огромна роля на срещата на върха в Бали. Той изнесе встъпителна тирада и сподели: „ Трябва да се противопоставим на дълбокото редовно и структурно преструктуриране на нашия свят, актуалните трендове. Светът ще наподобява друго, откакто преминем през този преход. "

Тоест Шваб призна, че светът систематично се трансформира в посока, неприемлива за неговите притежатели. А би трябвало да сме сигурни, че се развива в вярната посока. Цитирам по-нататък: „ Как да се оправим с този преход, който ще продължи няколко години? Ако преструктурирате компания, отписвате разноските и акционерите страдат. Но в случай че преструктурирате стопанската система, резултатът ще бъде спад в разполагаемия приход, което ще докара до всеобщи обществени безредици ".

" Четвъртата индустриална гражданска война, а ние сме в повратна точка, технологията изцяло ще промени това, което вършим и ще промени кои сме ", продължи той.

Тоест, съгласно Шваб, икономическата и обществена рецесия би трябвало да бъдат избегнати благодарение на Четвъртата индустриална гражданска война.

Искам да ви припомня, че Четвъртата индустриална гражданска война е радикално друга от първите три по това, че трансформира биологичната природа на индивида. Тоест съгласно Шваб, или по-скоро съгласно неговите господари, Четвъртата индустриална гражданска война няма нищо общо с промишлеността.

Тя би трябвало биологично да фиксира общественото неравноправие, с цел да предотврати повече стопански рецесии и обществени напрежения, които са рискови за господарите. И това медико-биологично влияние върху индивида би трябвало да го промени по този начин, че да стане дисциплиниран човек.

А след това Шваб споделя: „ В Четвъртата индустриална гражданска война спечелилите вземат всичко, тъй че в случай че станете първите участници в СИФ, вие сте спечелилите. “

Тоест ще има печеливши и ще има безспорни губещи, които тогава няма да имат никакъв късмет. Това ще бъде низшата прослойка и техните деца и внуци ще бъдат низшата прослойка и така нататък и тъй наречените Шваб приключи речта си на срещата в Бали по този начин: „ Правителството и бизнесът би трябвало да си сътрудничат, с цел да станат бързи риби. Работата не е в това, че огромните риби ядат дребните риби, а че бързите риби ядат бавните. "

Това си коства. Факт е, че под „ бързи риби “ Шваб схваща корпорациите, а под „ мудни “ страните. И с цел да станат бързи риби, страните би трябвало да работят в тясно съдействие с корпорациите.

От всичко, което Шваб сподели, следва едно. Корпорациите би трябвало да разтворят страните в себе си и апропо Шваб и неговият Световен стопански конгрес и Фондация Карнеги непрекъснато се застъпват за сливането на разузнаването и правоприлагащите организации с банките и корпорациите в обединен комплекс, като английската Източна индийска компания, само че приспособена към нашето време.

Това е доста дълбоката власт, която се образува и която ще би трябвало да замести, от една страна, страната. А въпреки това, в случай че страните си отиват, тогава не са нужни затворени наднационални структури, дълбоката власт отстранява това несъгласие.

Всъщност Шваб се обърна към ръководителите на 20-те най-големи страни в света с нещо сходно на ултиматум. И какво - някой възрази ли му, някой изгони ли го от подиума, някой сподели ли, като Алиса " в страната на чудесата ", когато кралицата стартира да я заплашва: " Ти си просто тесте остарели карти. " Не! Слушаха го доста деликатно, тъй като разбираха, че е просто служител, само че зад тила му стоят притежателите.

В края на срещата в Бали беше признат финален документ - декларация. Анализатори и наблюдаващи дефинираха декларацията като " жестоко нарушаваща суверенитета на националните страни ". Какво беше написано в тази декларация като „ мечтани цели за бъдещо развиване “:

1. Въвеждане на световни цифрови паспорти и персонални карти, свързани с световни цифрови системи, които контролират придвижването сред страните.

Здравето на първо място. Това е по този начин нареченият наложителен имунизационен паспорт. Въпреки обстоятелството, че в доста страни наподобява, че никой не принуждава никого да се имунизира.

2. Въвеждане на цифрови валути на централната банка. Мисля, че всеки схваща, че цифровата валута не е пари, а средство за управление на държанието посредством следене на покупките.

3. Интернет наблюдаване и цензура под прикритието на битка с дезинформацията. И на срещата на Билдербергския клуб, и в Бали ставаше дума за нуждата от битка с дезинформацията. Всъщност това е точно поощряване на дезинформация.

4. Разширяване на световния уред за биосигурност в лицето на нови пандемични закани. Всъщност приказваме за основаването на различен орган на наднационално ръководство, автоматизирано тягостен суверенитета. Второ, постулира се, че пандемиите ще бъдат неизбежни и обезателни.

5. Необходимостта от промени в производството и дистрибуцията на храни. Зад тази стройна теза се крие удар върху дребните и междинни ферми и надзор върху това какво може и какво не може да се яде.

Всички участници в събранието поставиха своите подписи. Русия беше показана от Лавров. А министърът на опазването на здравето Мурашко, който присъстваше на срещата (колега на Урсула фон дер Лайен - той също е гинеколог), сподели, че Руската федерация ще развива съдействие със СЗО... Почудих се дали не съм се объркал? Със същата СЗО, с която Гейтс и Рокфелер интензивно взаимодействат, която предизвиква новите западни полезности като универсални? Въпреки обстоятелството, че ние отстояваме обичайните полезности и суверенитет.

Разбирам, че длъжностно лице, даже високопоставено, не е власт, изключително в Русия. Нашата мощ на служител от всевъзможен сан може да се изправи, да се сложи в ъгъла. Но даже нелепостта и раболепието пред Пост-Запада би трябвало да имат граница.

И би трябвало да има съгласие - пред теб е зложелател, хлябът горчи в неговия дом. И по този начин би трябвало да бъде постоянно и в сегашните условия е невероятно да не се разбере това. Това е ситуацията – крачка напред, две обратно.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР