Бих искал да постигнем много повече и сме по-амбицирани от

...
Бих искал да постигнем много повече и сме по-амбицирани от
Коментари Харесай

Пътят към успеха: Историята на група HAYES&Y

Бих желал да реализираме доста повече и сме по-амбицирани от всеки път, изключително след последните няколко години и застоя, който имаше в цялата музикална промишленост, сме подготвени за още работа.

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ фронтмена на групата HAYES&Y – Благослав Анастасов. Той показа, че никой от групата не е бил музикант преди да стартират да свирят дружно.

В края на 2015 година музикантите заминават за Англия в опит да се осъществят. 7 години по-късно – не просто са съумели, а към този момент са считани и за една от най-успешните групи там.
Нашата най-голяма публика продължава да си бъде в България. Нашите концерти стават лека-полека все по-добре посетени и сполучливи. Ние сме вложили доста време и старания в това да си изградим наша публика. Човек, когато поставя непрекъснато в нещо и старателно, нещата се случват и в България има много аудитория, подобаваща за нашата музика, обратно на упованията.
Малко по-късно тази година следва бандата да издаде първия си дългосвирещ албум, който ще бъде отпразнуван с огромен концерт на 1 декември в зала 3 на НДК.

Събитието ще е най-големият независим концерт, който HAYES&Y организират като основни настоящи лица, а продукцията, замислена за шоуто, ще е впечатляваща.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР