"Бих искал да информирам българската общественост, че след разследване, Централата

...
"Бих искал да информирам българската общественост, че след разследване, Централата
Коментари Харесай

Интерпол анулира бюлетините срещу съпругата и дъщерята на Цветан Василев

"Бих желал да осведомявам българската общност, че след следствие, Централата на Интерпол анулира бюлетините, издадени против брачната половинка ми и щерка ни от българската прокуратура ", написа в своя уебсайт банкерът Цветан Василев, който сега живее в Белград.
Централата на Интерпол е открила, че интернационалните заповеди за арест са издадени в нарушаване на Правилника на организацията, защото няма данни за закононарушение. Решението е взето на постоянно съвещание на Комисията за надзор на информацията към Централата на Интерпол през януари 2019 година
Припомням, че през 2017 година българската прокуратура повдигна нелепи обвинявания против брачната половинка ми и щерка ни и им издаде бюлетини на Интерпол с единствената цел да репресира фамилията ми. Централата на Интерпол обаче реши, че съшитите с бели конци обвинявания, които опонират на съществени постулати на правото, не могат да са съображение за бюлетина на Интерпол, написа още Василев.
Решението на Централата на Интерпол е тежка присъда за поръчковата прокуратура на България. Прокурорските злоупотреби с право и систематични нарушавания на човешките права към този момент освен са известни на интернационалната общественост, само че и подредиха България като извършител на Правилника на Интерпол до страни като Русия, Казахстан и Турция.
За страдание, българската прокуратура няма да си вземе поука, нито пък ще има последици в България за прокурорите, които са злоупотребили с право. Това очевидно е национална политика.
Централата на Интерпол сега проверява и законността на бюлетината издадена против мен, което в допълнение изнервя българската прокуратура. До нас доближиха вести за подготовка на нови изстъпления против фамилията ми в жанр „ вендета “, който е характерен за прокуратурата.
Междувременно, в опит да въздейства на делото „ КТБ “, статуквото стовари гнева си върху почтени хора. Свидетели по делото КТБ бяха задържани на база на скалъпени обвинявания и са в ареста поради зависимостите на прокуратурата и съда. Очевидно е, че за профилирания съд неналичието на каквито и да било доказателства, както и очеизвадно изфабрикуваните и фалшифицирани от прокуратурата и тяхното мекере Лазов „ документи”, са нещо напълно обикновено. Жалко е, че обществото демонстрира отблъскваща индиферентност към този случай — никой не е застрахован, че няма да е идващият на мушка на властта.
Въпреки всичко, имам вяра, че времето на мафията изтича — истината е като шило и си намира път, без значение в какъв чувал е задушена и какъв брой е затегнат той, добавя Цветан Василев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР