Бих искал да благодаря за доверието, което ми бе оказано.

...
Бих искал да благодаря за доверието, което ми бе оказано.
Коментари Харесай

Никола Минчев: Предстоят разговори с ДБ, няма проблем след това да сме в различни евросемейства

" Бих желал да благодаря за доверието, което ми бе оказано. Приемам тази номинация с огромна отговорност, защото си давам сметка за значимостта на тези избори. "

 

Това съобщи пред медиите в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на Народно събрание Николай Минчев, откакто от пресцентъра на Политическа партия бе публикувана новината, че той ще води евролистата на Политическа партия. Минчев направи заявката в наличието на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. И сподели, че задачата на Политическа партия е " съществено и качествено посланичество в европейския парламент ".

Предстоят диалози дали Политическа партия и Демократична България ще се явят дружно на евровота. Както и по-рано Минчев се изрече в поддръжка на обща листа с Демократична България, като акцентира, че " би трябвало да са единни и да не разделят гласоподавателите, които са ги подкрепили и на парламентарни, и на локални избори ".

" Това, че в европарламента може да сме с разнообразни европейски фамилии, не касае взаимното явяване в този момент ", сподели зам.-шефът на Народно събрание. Позитивно било и, че може от рано да се стартира с акцията, а не да се чака последния миг.

Важното е да се чува мощен български глас в Европа, счита той. Приоритетите на Политическа партия са европейски приходи, мощна стопанска система в чиста природа, върховенството на правото, предпазена България със мощна войска в границите на Европейски Съюз.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР