„Бих искал да благодаря на моите колеги общопрактикуващи лекари, които

...
„Бих искал да благодаря на моите колеги общопрактикуващи лекари, които
Коментари Харесай

Брънзалов: Работим по подобряване на логистиката за доставка на ваксини за джипитата

„ Бих желал да благодаря на моите сътрудници общопрактикуващи лекари, които се включиха във имунизацията. В началото постоянно има компликации, изключително в София, както видяхме. Проблемът е решим, тъй като би трябвало да бъде решен. Работим по няколко разнообразни разновидността, с цел да се усъвършенства оптимално логистиката. Призовавам моите сътрудници за още малко търпени “, съобщи заместник-председателят на БЛС и член на имунизационния щаб Николай Брънзалов.

„ Най-търсената ваксина е на „ Пфайзер “, предстоят празници и персоналните лекари не могат да я съхраняват. Надявам се след празниците електронната система да проработи и персоналните лекари да могат да декларират нужните им количества посредством нея. Ще има спомагателни количества заделени единствено за доболничната помощ “, сподели Брънзалов.



По време на празниците " зелените коридори " ще работят и " ние няма да спрем да имунизираме всички искащи и тези за втори дози, както и всички, които са се записали в електронната система, само че нхяма да има опция за предреждане на опашка ", сподели шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов.

Колективен имунитет – в края на август при този ритъм на имунизация Кунчев: Само 7 области са със заболеваемост от над 400 на 100 000 души Ангелов: Вече постигнахме групов имунитет при лекарите Ангелов при Борисов: Решението за съветската ваксина е незаконно Ангелов: Епидемичната конюнктура се удължава до края на месец май Бой поради ваксини: Защо се стигна до напрежението пред столичната РЗИ? Старт на имунизацията с „ Янсен “: Днес идват още 12 хиляди дози от препарата Джипита имунизират и непознати пациенти, макар описите с чакащи Извънредната епидемиологична конюнктура се удължава до края на май Кунчев: Ваксината против COVID-19 няма да стане наложителна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР