Бих дал над 90% шанс да отидем на нови избори.

...
Бих дал над 90% шанс да отидем на нови избори.
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Високият дефицит ще е пагубен за българската икономика

Бих дал над 90% късмет да отидем на нови избори. Няма нещо, в което четири от седемте партии да се схващат по едно и също време, с изключение на може би хартиената бюлетина. Всичко останало е поражение. Това сподели Георги Кадиев в „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Според него обстановката с избора на ръководител на парламент надали ще се повтори при опитите за образуване на държавно управление и надали ще се реализира компромис.

Служебното държавно управление е разработвало два разновидността на бюджет, само че и при двата дефицитът ги е изплашил и ги е отказал да поемат своята отговорност. „ Трябваше да излязат те отговорни, че са понижили разноски, които са главно обществени разноски, и направиха най-лесното - споделиха, че няма да внесат бюджет. В момента цялата игра е какъв да е отговорен ", съобщи Кадиев.

Големият проблем съгласно него е, че никой не прави никакви промени в региона на опазването на здравето, администрацията, данъчната система.

Според Милен Керемедчиев има опция за сформиране на болшинство и по тематиката за даване на военна помощ на Украйна. Препъникамъкът съгласно него ще бъде бюджетът за идната година, а това ще даде неприятен сигнал за фискалната политика на страната ни и пред външните сътрудници.

Високият недостиг ще е гибелен за българската стопанска система. „ Ние сега сме на ръба, можем да го закрепим към момента, само че в случай че продължаваме с популистките решения, ще паднем зад борда доста бързо ", съобщи Керемедчиев.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР