Big Robot Ltd, студио, известно с игрите си Sir, You

...
Big Robot Ltd, студио, известно с игрите си Sir, You
Коментари Харесай

Анонс на The Light Keeps Us Safe

Big Robot Ltd, студио, известно с игрите си Sir, You Are Being Hunted и The Signal from Tölva разгласи името на своята последваща игра: The Light Keeps Us Safe.
Не знаем доста от играта, с изключение на, че става дума за място на деяние нашия свят, който е бил високомерен от машините. Описвана като стелт игра с процедурно генерирани светове, вие ще би трябвало да търсите светлата част на деня и избягвате машините и рискови капани, решавайки разнообразни загадки и ребуси. Очаква се играта да влезе в Steam Early Access в края на тази година – на 11.10 – преди да излезе публично при започване на 2019.

„Небето помъждука и изчезна. Само светлината може да резервира сигурността ни и не може да останете за дълго в бунера, прикрит надълбоко в земята. Храната изчезна и електрическата сила няма да е за дълго жива. Тези неща, там в тъмното скоро ще намерят път към теб. Време е да излезеш на открито и да се изправиш очи в очи с това, което е извън. Може би тогава ще можеш да отидеш при Светлината като другите“, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР