Big Brother събира, но Big Brother и разделя. За първото

...
Big Brother събира, но Big Brother и разделя. За първото
Коментари Харесай

Любов, драми и раздели: Топ 5 на любовните триъгълници в Big Brother

Big Brother събира, само че Big Brother и разделя. За първото питайте семейство Петканови. Драмите, които Златка Райкова вижда към връзката им в Къщата, ни подсетиха за същинските проблеми, които съквартиранти сами си сътвориха в Къщата.

Секс, изневери, изкушения... вижте какво си припомнихме!

Жени Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева

В може би най-опушения и миришещ на алкохол сезон на риалитито свадите и ревността по тази ос бяха впечатляващи. Жени назова Линдарева пошла и лекомислена.

Хубавата Елена, Мъро и Миро

Мъро бе в основата на края на брака сред Елена и Миро. И това се случи под покрива на Къщата. Е, Мъро и Елена не са дружно през днешния ден, само че това не трансформира обстоятелството, че са почтени за нашата ранглиста.

Ричи, Розмари и Фредерик

Е, последният не беше в Къщата, само че името му се загатваше нееднократно. Как са се развили нещата с връзката на красивата Розмари, не знаем, само че е реалност, че тя продължава да е в София и да се вижда с Ричи.

Соня Немска, Иванина и Денислав

Соня не беше в Къщата, само че обстоятелствата са си обстоятелства, а рогата - рога. Денислав се опита да изясни, че го прави единствено поради шоуто, само че... В края на краищата Соня не спря да вика " Иванина е отпадък " на финала на шоуто.

Златка Райкова, Благой Георгиев и Емануела

Въпреки че към този момент такава линия не се развива, преди време в предаване Емануела описа по какъв начин с Благой са се сваляли, целували. Само до секс не се стигнало.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР