Big Brother е един от най-популярните риалити формати в световен

...
Big Brother е един от най-популярните риалити формати в световен
Коментари Харесай

Най-култовите образи от Big Brother, които се превърнаха в evergreen-и

Big Brother е един от най-популярните риалити формати в международен мащаб. За пръв път се излъчва в България през далечната 2004г. След това следват пет сезона в общоприетия формат като последният от тях е през 2015г., като сред тези сезони има и други вариации на предаването. През 2010г. у нас се излъчва и формат за двойки – Big Brother Family. VIP Brother пък е еквивалент на шоуто, в който вземат участие известни персони от разнообразни сфери. Именно форматът, в който вземат участие елементарни хора, роди едни от най-ярките облици, които помним и до през днешния ден. 

Виж още: Най-ужасните БГ фешън трендове! Ланците, спортният екип “Адидас ” и още

Панайот Кючуков – Пацо

Панайот е участник в най-плодородния откъм паметни облици сезон на Big Brother, а точно сезон 3. Тогава Пацо е на 23г. Неговата огромна пристрастеност бе футболът. Той е и прототип на телевизионния персонаж Жоро Бекъма, изигран от Димитър Рачков. Повече от 15г. по-късно обаче Панайот е фамилен, има и дете, а о облика на Пацо, който се задяваше с Пеньо няма и диря. 

Тризначките

Вяра, Надежда и Любов Станчеви или по-известни като Тризначките са участници в третия сезон на Big Brother в България, който се излъчваше през 2006г. Тризначките бързо станаха любимки на публиката и даже Любов се трансформира в огромния победител на сезон 3. Начина на изложение и връзката сред девойките се трансфораха в запазена марка за сестрите. Изразът „ Дека ни е пръстенът? “ постоянно ще провокира усмивка у почитателите на формата. 

Найден Найденов – Нед

Нед е участник в първия сезон на Big Brother. Тогава е на 24г. Сам признава, че през огромна част от предаването е правел „ простотии изцяло умишлено “. Именно към неговото държание се въртяха огромна част от шегите и събитията в къщата. Любовната история сред него и Зара пък се трансформира в романс, който феновете следяха с интерес. Сега Нед е на 42г., има дете и лична компания за дървени структури и споделя, че му е омръзнало хората да го питат какво прави Зара, тъй като не я е виждал от дълги години. 

Виж още: Круптовалути for dummies: какво би трябвало да знаем, с цел да изпъкнем в диалог?

Ели и Веселин Кузмови

Завършваме с evergreen двойката от Big Brother Family. Ели и Веселин Кузмови се трансфораха в спечелили в първия сезон за двойки. Веселин стана известен и с прякора си „ Гробаря “ поради своята работа в траурна организация. В предаването Веселин сподели своя плевел манталитет и характер. Тогава той отнасяше много забележки от страна на останалите съквартиранти поради държанието и изрече си. След формата двамата с Ели поеха по разнообразни пътища. 

Изображение: https://www.instagram.com/nadezhda_stancheva/, https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР