Big Brother безспорно роди едни от първите риалити герои в

...
Big Brother безспорно роди едни от първите риалити герои в
Коментари Харесай

17 години по-късно: Какво се случва с Найден от Big Brother

Big Brother несъмнено роди едни от първите риалити герои в България. Първият сезон на предаването бе толкоз забавен, че улиците на България безусловно се опразваха, тъй като всички бяха врепили очи в един от най-интересните социани опити, правени в родната телевизия. Е, точно тогава изгряха имена като Зара, Зейнеб Маджурова, Здравко, Стойка (Пеперудата), тризначките и още доста други хора, които от другите сезони станаха риалити звезди. След тях несъмнено попада един от най-скандалните от първи сезон, а точно - Найден.

Виж още: Богати, известни и красиви: Големите звезди, за които се твърди, че укривали големи налози

Всички си спомняме за другарството, което се зароди сред Найден и Гроши, а двамата дружно бяха взривоопасна композиция, която подлудяваше всички останали съквартиранти. Той и Зара претърпяха къса любовна случка, а след шоуто Найден бе известно време и водещ в едно комедийно ТВ шоу, което се радваше на огромен интерес измежду младите тогава. 

Виж още:

Тези моменти обаче са от дълго време зад тила на Найден, който през днешния ден е женен и е татко на момче. С жена му Огняна се срещат в интернет, като тя за доказателство му желае да й прати голи фотоси. Той пък на първата си среща с нея се уговаря с другар, който да му звънне след 20 минути, с цел да се " избави ", в случай че не я хареса. В профила си във Facebook Найден споделя най-различни неща, от които излиза наяве, че е запазил възприятието си за комизъм и пристрастеност към по-екстремните преживявания. 

Преди години бе известно, че Найден има компания за дървени структури и навеси и оказва помощ на брат си, който се занимава с фото и видеозаснемане на фамилни тържества, пишат разнообразни медии. Други пък настояват, че има опит и като треньор по баскетбол, само че в обществените му мрежи не е посочена актуалната му професионална реализация.

Изображение: https://www.facebook.com/naiden.naidenovned 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР