Биг Брадър“ няма да протече така, както сме свикнали да

...
Биг Брадър“ няма да протече така, както сме свикнали да
Коментари Харесай

„Биг Брадър“ с нов сценарии: Копира друго известно предаване

„ Биг Брадър “ няма да протече по този начин, както сме привикнали да гледаме. Това се дължи евентуално на новия продуцент -  Краси Ванков. Риалитито ще натъртва на спортната част, сходно на „ Игри на волята “.

Феновете тръпнат в очакване кои ще са новите съквартиранти. Една от най-коментираните тематики е дали ще има известни имена. Мълвата твърди, че пиарът на Софи Маринова ще взе участие в шоуто, както и известната кореспондентка Ивка Бейбе. Тя даже се е втурнала да се подлага на козметични интервенции, с цел да наподобява по-добре във формата. Травеститът Рашия също е измежду спряганите имена. Водещи ще са Башар Рахал и Александра Богданска.

През есента се чака и следващ сезон на „ Игри на волята “, който евентуално ще започва лъчение незабавно след края на „ Брадъра “, който се чака да е през септември. Снимките даже към този момент са почнали, разясняват осведомени. На 26 юни е бил подаден сигнал за нарушавания на екологичното законодателство от екипа на телевизионното предаване на територията на Общи на Шабла. При осъществената инспекция на терен обаче не е открито увреждане на пясъчни дюни, както и сеч на дървета и заличаване на предпазени типове растения и животни, оповестиха от инспекцията.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР