Биг Брадър наистина е шоу, което сваля маските. Златка, която

...
Биг Брадър наистина е шоу, което сваля маските. Златка, която
Коментари Харесай

Скандал! Златка баджаначка с още една дама от Биг Брадър

„ Биг Брадър ” в действителност е шоу, което смъква маските. Златка, която отхвърли даже да допре устни до тези на Гъмов по време на снимането на мюзикъла „ Ах, този Джизъс ” се оказа баджаначка с Никита. Мъжът, който ги сплотява е Боби Ръгбиста, с който татуираната съквартирантка живее сега, написа светският уебсайт Хотнюз.

От нейните думи стана ясно, че той е бил и със Златка, очевидно по времето, до момента в който вършееше по софийските нощни заведения. В момента двамата живеят в Швеция. По линия на Боби баджаначка със съквартирантките се оказа и клюкарката Лили, която също бе гадже на ръгбиста преди години. Стоян, Никита и Цецо са номинираните за изпъждане в понеделник съквартиранти.

Екстравагантната Никита събра най-вече отрицателни отзиви за себе си: съгласно Гъмов държанието й е " безочливо, тъпо и руско ", за Уош тя не е екипен състезател, а съгласно Албена - Никита употребява името й, с цел да основава ненужни спорове. Златка и Благой, Цецо и Стойко също предложиха татуираната дама. Тя, от своя страна, номинира Цецо, тъй като е неоткровен, подправен и постоянно преиграва, и Станимир Гъмов, тъй като съгласно нея той е преднамерен към нея още от първия ден.

Причудливото държание на Стоян му донесе 5 номинации, които пристигнаха от Цецо, Уош, Стойко, Албена и Джулиана. Основните аргументи за номинацията му са непрекъснатото пропадане на задачи, а за Албена причудливото му държание е безусловно подправено. Трите номинации на Цецо пристигнаха от Емануела, Стоян и Никита. Емануела намира за неприлично непрекъснатото разискване измежду Съквартирантите на клиентите му, съгласно Никита той е амбивалентен, неоткровен и подправен, а Стоян го дефинира като " клеветник ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР