Бидейки двойствени“ по природа, Близнаците винаги се променят и е

...
Бидейки двойствени“ по природа, Близнаците винаги се променят и е
Коментари Харесай

10 причини защо трябва да имате Близнаци в живота си

 10-причини-защо-трябва-да-имате-Близнаци-в-живота-си

Бидейки „ двойствени “ по природа, Близнаците постоянно се трансформират и е доста забавно да бъдат следени.

Докато множеството хора имат своята „ тъмна страна “, Близнаците внасят в този израз изцяло нов смисъл.

Не, те не са двулики, а просто са „ двустранни “ персони. В един миг греят от позитивизъм, а в различен – стават пренебрежителни и затворени.

Близнаците са непредсказуеми и тъкмо това ги прави неотразими.

1. Близнаците не се опасяват да споделят това, което мислят

Близнаците споделят в лицето всичко, което мислят за хората. Те не клюкарстват, те просто ненавиждат клюкарите. Никога няма да приказват неприятно за човек в негово неявяване.

Те обичат да споделят истината и да показват страстите си, без да мислят два пъти преди да кажат нещо.

2. Близнаците постоянно търсят завършения

Трудно е да ги следите, мъчно е да ги удържите. Те са цялостни с хрумвания и не се боят да употребяват момента, по тази причина с тях в никакъв случай не е скучно.

Бъдете подготвени да разберете, да видите и да изпробвате нови неща в живота си, в случай че в него се появят Близнаци. Бързо ще оцените всички преимущества на тяхната неприкритост.

3. Близнаците желаят независимост

Те, сходно на морски рибки, плават от едно място на друго и не се тревожат доста във връзка „ стабилността “ и непостоянството на битието. Ако имате шанса да завържете сантиментални връзки с Близнаци, се пригответе за хаос.

Близнаците се нуждаят от същинска независимост и пространство за нея, обичат спонтанността и дребния риск.

4. Близнаците имат бездънен разсъдък

Остроумие и жлъч са думи, които първи идват в главата, когато споменеш Близнаци. Но не си мислете, че тези хора са повърхностни: в противен случай, те ще ви се разкрият, когато стартират да ви се доверяват.

Игрите на разсъдъка са техният култ. Ако сте минали всички равнища на инспекции чудесно, то ще станете техни другари вечно. Малцина са тези, които ги познават същински.

5. Близнаците ще ви изненадват непрекъснато

Животът ви няма да наподобява отегчителен, в случай че в него има Близнаци.

Умението им да търсят завършения и високото равнище на ученолюбивост ще разнообразят живота ви. Тяхната сила и хрумвания ще трансформират нормалния ден до неразбираемост.

6. Близнаците нямат потребност от непрекъснато внимание

Близнаците нямат потребност от даден човек прекомерно мощно, не изпадат според от него. Не изискват непрекъснато внимание. Те са изцяло образувани като персони и живеят съгласно своя график.

Просто се наслаждавайте на своята независимост. Не всички зодии подаряват сътрудниците си с такава независимост.

7. Близнаците в никакъв случай не употребяват една и съща тактичност два пъти

Решили сте да се скарате с Близнаци? Е, триумф. Те са майстори на думите и да се спори с тях е невероятно. Близнаците са доста хитри, ще бъдете разрушени още преди да сте влезнали в багра.

8. Близнаците към този момент са не запомнили някогашните си

Промените са единственото непрекъснато нещо в живота на Близнаците. В техния обществен кръг влизат хора с лекост, само че също по този начин бързо и излизат от него. Те постоянно се трансформират и трансформират и необятния и кръг на другарство.

Да пресечен връзки с другари или сътрудници за тях не е толкоз тежко, що се касае за всички останали.

Те в действителност са в естетика със себе си, могат да разискват предходните си връзки без терзание. Но в никакъв случай няма да ви дадат мотив за ревнивост във връзка с някогашните си. Миналото за Близнаците е просто минало и нищо друго.

9. Те знаят, че парите се харчат най-добре за усещания

Да се поддържат връзки с Близнаци е скъпичко, тъй като те избират да не харчат за движимости, а за усещания и за това да си прекарват добре времето.

Концерти, купони, седмица на плажа… Близнаците постоянно намират пари за отмора! Те не считат това за „ безнаказаност “. Основателно имат вяра, че животът и страстите от този свят би трябвало да се изстискват до последната капка.

10. Близнаците не виждат света като другите

Животът за тях е Игра. При това с непрекъснато изменящи се правила. Подобен метод дава на Близнаците неограничена независимост.

Близнаците в никакъв случай не страдат прекомерно дълго от неприятно въодушевление. Защото умеят да намират разтуха във всяко занятие и всяка движимост.

Ако в живота си имате свободните по дух Близнаци, отпразнувайте го!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР