Библиотеката в Габрово ограничава дейността си заради коронавируса. Читателите ще

...
Библиотеката в Габрово ограничава дейността си заради коронавируса. Читателите ще
Коментари Харесай

Библиотеката в Габрово ограничава дейността си заради коронавируса

Библиотеката в Габрово лимитира активността си поради ковид. Читателите ще могат да заемат книги в салона за възрастни, в детския отдел и в библиотечния филиал без да се позволява скупчване пред гишетата. Това заяви през днешния ден Савина Цонева, шеф на Регионалната библиотека "Априлов - Палаузов ".

Преустановява се работата с членовете на библиотеката, които употребяват читалнята, осведомителния и интернет-центъра, читалните на детския отдел, отдел "Краезнание " и отдел "Изкуство ". Спира се използването на компютри в заемната и визитите в отдела за комплектуване, библиотечна обработка и каталогизация, което има за цел да избегне продължителния престой на читатели в затворено помещение.

В Плевен сега под домашна карантина са 200 души

Отменят се всички планувани в библиотеката срещи и групови визити, всички всеобщи събития, в това число и обвързваните с присъединяване на деца и възпитаници. Временно, до второ разпореждане, няма да има празнувания, показване на книги, разкриване на изложения и други събития, на които се събират повече хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР