Библиотеката при Народно читалище Развитие - 1869 гр. Враца организира

...
Библиотеката при Народно читалище Развитие - 1869 гр. Враца организира
Коментари Харесай

Здравето през погледа на натуропатията - среща -разговор в Етнографския комплекс във Враца със Станислава Льокок

Библиотеката при Народно читалище Развитие - 1869 гр. Враца провежда среща-разговор с натуропата Станислава Льокок. Срещата ще се организира на 18 юли 2023 година (вторник) от 18 ч. в двора на Етнографско-възрожденски комплекс „ Св. Софроний Врачански “.
Тема: „ Здравето през погледа на натуропатията “
*Що е натуропатия;
*Способи на натуропатията;
*Натуропатия и фертилитет.

Станислава Льокок е натуропат и коуч по фертилитет. Майка е на 2 момчета, заченати естествено на 40+ годишна възраст след няколко загуби, неуспели осеменявания и ин витро. Нейната история стартира отвън България, в Съединени американски щати, където лекарите са й давали едвам 3% късмет да забременее. Това я стимулира да търси способи и макар напредналата си възраст да потвърди на себе си и на медицината, че може да забременее и износи здрава бременност.
Записва се да учи натуропатия и с помощта на нейните способи съумява да забременее естествено и да роди второто си бебе малко преди да навърши 45 години. Този триумф фрапантно трансформира освен нейния живот, само че и на доста други. След довеждане докрай на натуропатия, Станислава стартира да оказва помощ на доста хора да усъвършенстват здравето си, както и да се снабдят с мечтаното от тях дете.

*При неприятно време събитието ще се организира в читалнята на библиотеката при Народно читалище „ Развитие - 1869 “ гр. Враца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР