БиБиСи“ обяви, че връща на екран легендата Гари Линекер. Бившият

...
БиБиСи“ обяви, че връща на екран легендата Гари Линекер. Бившият
Коментари Харесай

БиБиСи върна в ефир легендата Гари Линекер

„ БиБиСи “ разгласи, че връща на екран легендата Гари Линекер. Бившият футболист, сега един от най-известните водещи, поради позицията си против план на държавното управление. Отстраняването му докара до всеобщ протест от страна на негови сътрудници и футболисти.

„ Гари е значим детайл за „ БиБиСи “ и знам какво значи малкия екран за него. Радвам се, че той ще показа нашата емисия идващия уикенд “,.

62-годишният Линекер подлага на критика плана на държавното управление, чиято цел е да попречи на мигрантите, които идват през Ла Манша, да изискат политическо леговище във Англия. Той назова плана „ жестоката политика към най-уязвимите с език, който може да се съпостави с този в Германия през 30-е години “.

„ Всички признават, че този интервал беше сложен за личния състав, сътрудниците, водещите и феновете “, написа шефът в официално съобщение. „ БиБиСи “ има анжимента да почита другите отзиви и свободата на изложение “, добави той.

Поръчано е и изследване на самостоятелни специалисти за използването на обществените мрежи. То ще докара до смяна в разпоредбите, по който ги използват водещите.

Гари Линекер разгласи, че е „ благополучен “, че е открито решение и „ няма самообладание да се завърне в ефир “. „ Представям спорта в „ БиБиСи “ от 30 години и съм извънредно горделив да работя за най-хубавата и най-точната медия в света. „ Колкото и сложни да бяха последните дни, те не могат да се сравнят с обстоятелството да напускаш дома си, с цел да бягаш от гонене или от война и да търсиш леговище в далечна страна “, сподели Линекер.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР