Биатлонистката Милена Тодорова призна, че не е била уверена преди

...
Биатлонистката Милена Тодорова призна, че не е била уверена преди
Коментари Харесай

Милена Тодорова: Всичко започна добре и приключи зле

Биатлонистката Милена Тодорова призна, че не е била уверена преди стрелбата от състояние прав в днешното гонене на 10 километра на Олимпийските игри в Пекин.

Тодорова започва 17-а след спринта, а след съвършени първи две стрелби от лежащ тя прогресира до десетото място. В идващите две стрелби от прав, обаче, българката направи цели 6 пропуща и се свлече до 31-ото място в крайното класиране.

"Всичко стартира добре и завърши зле. Общо взето, неприятно съревнование. За страдание за мен най-големият проблем този сезон е стрелбата ми от прав и още по-големият е, че просто не чувствам къде са тези изпуснати изстрели, не мога да си схвана грешката. Това ме разочарова, само че се надявам до края на сезона да съумея да намеря някакво решение, с цел да мога през лятото да работя тъкмо върху това ", разяснява Тодорова, представена от

"Умишлено забавих преди да изстрелвам на първия прав. Направих още едно дишане. По принцип, когато не се чувстваш убеден, го правиш, с цел да си дадеш още малко време да се приготвиш. Не оказа помощ. Със сигурност желаех да смъква всички цели, само че не се получи ", добави тя.

Българката не счита, че снеговалежът и неприятното време са оказали въздействие. "Не мисля, че изиграха някаква роля. Условията са идентични за всички ", съобщи биатлонистката.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР