Биатлонистите ни Антон Синапов и Даниела Кадева дадоха начало на

...
Биатлонистите ни Антон Синапов и Даниела Кадева дадоха начало на
Коментари Харесай

България на 18-о място на старта при Световната купа по биатлон

 Йохауг с втора поредна победа в ски бягането
Биатлонистите ни Антон Синапов и Даниела Кадева дадоха начало на отбора ни за новия сезон. Двамата стартираха в спринтовата самостоятелна щафета на Световната купа в Поклюка, където за жалост не устояха на напрежението и приключиха 18-и.

Кадева и Синапов направиха едно доста положително показване при първото си минаване по пистата и бяха покрай Топ 10. При второто си излизане на пистата обаче и двамата демонстрираха отмалялост. Все отново Даниела стреля без неточност, като употребява единствено 2 спомагателни патрона за двете си стрелби.

Не по този начин се получи при Антон, който направи безгрешна първа пукотевица, само че на втората не съумя да затвори две от целите даже и с 3-те спомагателни патрона. Така той влезе в наказателната обиколка, където завъртя цели две. Това отпрати отбора ни на 18-ата позиция.

Първите спечелили за сезона пък са норвежците в състав Текла Брун-Лие и Ларс Берге Биркеланд, които използваха общо 4 спомагателни патрона, с които смъкнаха всичките си цели. Втори се подредиха австрийците, а трети са украинците.

По-късно през днешния ден, в класическата смесена щафета, ще вземат участие най-хубавите ни биатлонисти в последните години - Емилия Йорданова, Десислава Стоянова, Красимир Анев и Владимир Илиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР