Бианка Уилямс беше уморена да се опитва да намери магазин,

...
Бианка Уилямс беше уморена да се опитва да намери магазин,
Коментари Харесай

WIC помага на майките и децата да се хранят. Но намирането на това, от което се нуждаете, не винаги е лесно

Бианка Уилямс беше изтощена да се пробва да откри магазин, който или приема федерални помощи за храна за майки с ниски приходи и техните деца, или магазин, който има качествена продукция.

Така че жителката на Милуоки, която има седем деца, в това число две кърмени сега, реши през ноември, че избира да се обърне към замразени останки от Деня на благодарността и храна от фамилията и приятелите.

Повече от 6 милиона души в Съединени американски щати се възползват от специфичната стратегия за в допълнение хранене за дами и деца, известна като WIC. Но не постоянно е елементарно да се снабдите с пресни артикули, бебешка формула и други питателни артикули, утвърдени от WIC.

Най-близкият Walmart на Уилямс затвори през 2016 година Оттогава, сподели тя, WIC може да бъде „ прекомерно доста проблеми “.

„ Понякога, почтено казано, даже не го употребявам “, сподели Уилямс, който прави към 7 $ прекалено много на месец, с цел да се класира за талони за храна, „ тъй като е толкоз мъчно да стигнеш до и от хранителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР