Бианка Андрееску все още не е изиграла нито един мач

...
Бианка Андрееску все още не е изиграла нито един мач
Коментари Харесай

Андрееску показа първото копие на книгата си


Бианка Андрееску към момента не е изиграла нито един мач от началото на сезона, само че продължава да бъде дейна отвън корта. В края на ноември шампионката на US Open за 2019 година разкри, че има намерение да напише детска книга, чиято цел е да въодушеви дребните читатели да се оправят с проблемите, свързани с психологичното здраве.

По всичко наподобява, че планът е покрай своята кулминационна точка. Канадката сподели първия образец от книгата, която към този момент е налична за предварителни поръчки. Творбата се назовава „Bibi’s Got Game“, като основен воин в нея е младата тенисистка Биби, която се учи да преодолява всевъзможни провокации посредством силата на характера си. Тя има голям тенис гений, само че претърпява тежка травма. Въпреки това обаче Биби съумява да преодолее тежкия интервал благодарение на майка си и своя правилен сателит – дребното, само че доста пламенно куче Коко.

„Авторското ми копие на „Bibi’s Got Game“ преди малко дойде. В първата си книга желаех да опиша своята история и да споделя по какъв начин медитацията (и кучето ми Коко) ми оказват помощ да остана съсредоточена. Може би тя ще въодушеви и други деца да преследват фантазиите си“ – написа някогашната №4 в Instagram.

Съвтор на книгата е известната канадска писателка Мери Бет Ледърдейл, а илюстрациите са дело на художничката Челси О’Бърн. Очаква се „Bibi’s Got Game“ да се появи на пазара на 31 май.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР