Бианка Андрееску ще се завърне на корта на предстоящия WTA

...
Бианка Андрееску ще се завърне на корта на предстоящия WTA
Коментари Харесай

Андрееску получи „уайлд кард“ за турнира в Щутгарт


Бианка Андрееску ще се завърне на корта на идния WTA 500 шампионат в Щутгарт. Канадката ще взе участие в „уайлд кард“ в конкуренцията, а останалите две предложения от уредниците бяха връчени на Лаура Зигемунд и Юле Ниймайер. Турнирът ще се организира от 18 до 24 април.

Освен дебют в шампионата, Андрееску ще запише и първи мач от началото на сезона. Настоящата №119 в света не е играла от миналогодишния Индиън Уелс, като преди началото на сезон 2022 заяви, че ще отсъства от корта за известно време поради прочувствени проблеми.

„Искам да си дам повече време, с цел да се пренастроя и възстановя, след което да продължа да въодушевявам хората с благотворителната си активност и да продължа да работя върху себе си, тъй като знам, че след всичко това ще се завърна по-силна. По тази причина няма да стартира годината в Австралия, а ще употребявам времето за размисли и тренировки, с цел да бъда подготвена за сезон 2022“ – показа Андрееску през декември.

Във времето, прекарано отвън корта, шампионката на US Open за 2019 година работеше по други планове. Съвсем скоро на пазара ще се появи нейната първа книга, която е предопределена за деца и визира проблемите, свързани с психологичното здраве.

Турнирът в Щутгарт и тази година с обрисува да е много мощен, като досега с изключение на Андрееску присъединяване са декларирали Ига Швьонтек, Мария Сакари, Барбора Крейчикова, Арина Сабаленка, Паула Бадоса, Анет Контавейт, Ема Радукану, Онс Жабур и Кори Гоф.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР