Бианка Андрееску не страда от физическа контузия в момента, но

...
Бианка Андрееску не страда от физическа контузия в момента, но
Коментари Харесай

Андрееску продължава да търси щастието със специална програма в Коста Рика


Бианка Андрееску не страда от физическа травма сега, само че има проблеми с менталното здраве. С цел да се концентрира върху намирането на щастието канадката пропусна шампионатите в Австралия и все още не е ясно по кое време още веднъж ще я забележим на корта.

В момента тя се намира в Коста Рика, където минава през „ стратегия за мъдрост и благоденствие “, която наподобява ѝ въздейства доста добре. „ “Отидох там, с цел да преоткрия себе си и да прекарам време сама, само че това се оказа доста повече. Срещнах доста невероятни хора, претърпях нови неща, учителите ме научиха на доста и най-важното, забавлявах се доста “, написа шампионката от US Open 2019 в Instagram.

Тя показа разнообразни фотоси и видеа, от които излиза наяве, че е яздила коне, участвала е на разнообразни уъркшопи и е имала любопитни срещи с маймунки.

Последното присъединяване за нея през сезон 2021 беше на шампионата в Индиън Уелс през октомври, когато загуби от Анет Контавейт в трети кръг. Тазгодишното издание на шампионата е напълно скоро през март, само че Андрееску няма да вземе присъединяване в него.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР