Би трябвало Вежди Рашидов да разсъждава по-малко за парите си

...
Би трябвало Вежди Рашидов да разсъждава по-малко за парите си
Коментари Харесай

Бабикян: Рашидов не вижда омърсените от корупция и калинки институции

Би трябвало Вежди Рашидов да разсъждава по-малко за парите си в КТБ и да се замисли най-малко за момент дали постройките, за които приказва не са омърсени от вътрешната страна, от неговите съпартийци, съуправляващи. Дали не са омърсени с корупция, с калинки? Изглежда тази нечистотия господин Рашидов не вижда. Това разяснява в 110-тата вечер на митинги Арман Бабикян от “Отровното трио “ в отговор на изявлението на ръководителя на парламентарната комисия по просвета Вежди Рашидов пред бТВ, че на мястото на министъра на културата Боил Банов би глобил протестиращите, които хвърлят яйца по сгради-паметници на културата.

“Един същински създател, който упорства за моралното си право да дава хубост на света, без значение дали е ваятел, стихотворец, режисьор, би трябвало да има чувство кое е това, което омърсява една институция или постройка “, сподели Бабикян.
Бабикян добави, че Рашидов не приказва като създател, а като партиен секретар на ГЕРБ и позицията му е жалка и даде за образец над хилядата представители на креативната колегия, които застанаха с имената си зад митинга и неговите цели.

От трибуната на митинга Арман Бабикян насочи молба към идващия партиен секретар на ГЕРБ, който се появи в ефирен ефир, да не мери свободата, демокрацията и законността в километри асфалт.

Протестът в понеделник бе подсилен и от възрастни хора, които показаха възмущението си от “пенсионерската бедност “.
Те споделиха, че отпуснатите добавки от 50 лева не им оказват помощ да се оправят с възприятието на неизбежност.

“212 лв. пенсия, синът ми ме храни към този момент години от чужбина. Нищо не вземат решение тези 50 лв.. Трябваше да се направи промяна и трябваше Борисов да я направи, откакто ръководи най-дълго “, споделиха участници в демонстрацията”, разясниха протестиращи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР