Би трябвало НАП да излезе с оценка какви са приходите

...
Би трябвало НАП да излезе с оценка какви са приходите
Коментари Харесай

Не е добре да се опростяват дълговете на мюфтийството, смята Тихомир Безлов

Би трябвало Национална агенция за приходите да излезе с оценка какви са приходите на мюфтийството и на българската православна черква.

Това разяснява Тихомир Безлов по Българска национална телевизия. Средната аудитория не знаем защо става въпрос, и какви парцели има мюфтийството, съобщи той, вести.бг.

По думите му, когато се появи Ислямска страна и когато започнаха първите произшествия с мюсюлмани в Пазарджик и така нататък доста хора имаха опасения, че нашите сънародници могат да се радикализират. Слава богу се оказа, че сме сбъркали, сподели Безлов.

България има всички характеристи на западните Балкани, примерно Босна и Херциговина, в същото време граничим с една несъмнено рискова страна като Турция, разяснява той.

Обясненията са отново на ниво спекулации, сподели той. Като цяло не е добре да се опростяват задълженията на мюфтийството, счита Безлов. За страдание основното мюфтийсто не е Левски и ЦСКА, да отиде в Б група, разяснява той. Същевременно, по думите му, поражда въпросът по какъв начин ще се подсигурява, че приходите извън няма да идват.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР