Би трябвало да е извънредно положение да има служебен кабинет,

...
Би трябвало да е извънредно положение да има служебен кабинет,
Коментари Харесай

Борисов: Част от селекцията в новия служебен кабинет е на президента

" Би трябвало да е изключително състояние да има длъжностен кабинет, а то стана като " добър ден ". Това значи неуспех на политическата класа ", разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той поздрави президента Радев и Димитър Главчев за " споделената отговорност за това държавно управление ".

" Тези министри най-вероятно са дадени от президента. Част от селекцията е реалност. Преди седмица нямахме кабинет и президентът се намеси, с цел да направи по този начин, че подписвайки указа, да имаме почтени избори. Това е стъпка напред, с цел да може политическите партии да споделяме обща отговорност ".

Определи измененията в Конституцията като " опит и за трите партии в сглобката ":

" В случая днешната Конституция е направена за високоинтелигентни, съществени и систематични политически партии, в случай че има такива, няма да има проблем с Конституцията, призната сега Защото тези, които писаха и приехме Конституцията би трябвало да сме на висотата си да пазиме това, което сме приели, трябваше да бъдем на висотата и домовата книга да бъде по-голяма "

Борисов изключи вид за бъдеща работа с " Възраждане " поради " височайшото посещаване на Костадин Костадинов в Москва ".

" Когато приказваме за обединения или каквото и да е било, те просто се изключиха от тази опция ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР