Би Ти Ви вкарва победители от предишните сезони на Мастършеф

...
Би Ти Ви вкарва победители от предишните сезони на Мастършеф
Коментари Харесай

Ето кой ще замести шеф Токев и Силвена Роу в Мастър шеф

Би Ти Ви вкарва спечелили от предходните сезони на " Мастършеф " в новото жури на предаването, написа " Уикенд ". 

Най-обсъжданите имена са на Мария Жекова, която завоюва последния излъчен досега сезон 7, и на вегетарианката Севда Димитрова, която победи във второто издание на кулинарното шоу. Планирано е да има и един експерт, който не е бил участник в предаването.

В последните месеци победителката от сезон 7 – Мария, е като абонирана за участия в предаванията на Би Ти Ви. Освен, че непрестанно въртят клипа, в който тя кани на кастинг за шоуто нови претенденти за кулинарна популярност, младата жена постоянно демонстрира предписания в разнообразни графа в малкия екран.

Последното й присъединяване досега е в " Преди обед " предишния понеделник, когато описа защо е похарчила 100-те хиляди лв., извоювани в  " Мастършеф ". Оказва се, че ги е дала за тръбопровод до къщата си в родопското село, в което живее напълно сама. Там нямало водопреносна мрежа и се налагало да употребява вода от съседи, които я " прихванали " от течаща наоколо вада. Мария обаче платила за два километра и половина тръбопровод до дома си, тъй че в този момент се наслаждавала на удобството да си пуска чешмата, когато изиска, и оттова постоянно да тече чиста вода.

Другата, за която се счита, че ще влезе в журито на " Мастършеф " тази есен, е Севда Димитрова. Тя е извънредно харесвана от почитателите на формата и през годините е потвърдила лоялността си към Би Ти Ви. След като завоюва шоуто, тя отвори личен ресторант, където постоянно е посрещала хора от малкия екран, в това число за нейни публични фирмени събития.

Освен това е известно, че Севда поддържа непосредствен контакт с началник Андре Токев, който, въпреки да е в пандиза, резервира въздействието си в малкия екран. Проблемът при Димитрова обаче е, че настойчиво отхвърля да яде месо и риба. Няма по какъв начин да влезе в журито на формата, без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него подготвят. Ето за какво е допустимо в последна сметка да отпадне от журито.

Като трети арбитър във формата се спряга италианецът Марко Лукиари, който е едно от най-честите посетители в Би Ти Ви, откогато Андре Токев се изложи, шофирайки пийнал. До " Уикенд " доближи информация, че е премисляно в журито да бъде поканен спечелилият от сезон 6 – Ивайло Спасов, който искаше да отвори лична дюнерджийница.

Феновете на формата обаче не го харесват и поради отрицателните им мнения на формалните страници на шоуто кандидатурата му отпаднала. Радка Булман от сезон 5 е отпаднала заради същата причина, а с Божана Кацарова от третото издание на шоуто никой в Би Ти Ви не желал да работи, тъй като я считат за лабилна, неорганизирана и неточна. 

Известно е, че тя одобри присъединяване в риалитито " ВИП Брадър " на Нова тв, откакто напусна " Мастършеф ". Останалите спечелили в кулинарното предаване са прекомерно неугледни и рядко се намира фен, който да ги помни. Ето за какво мъчно биха се върнали във формата, изключително като част от журито.

Според информация на  " Уикенд "  новото жури към този момент е определено, само че договорите към момента не са подписани, тъй че е допустимо в него да се вършат промени. Началото на фотосите на идния сезон 8 е през ноември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР