Би Ти Ви успя да прикотка шеф Петър Михалчев за

...
Би Ти Ви успя да прикотка шеф Петър Михалчев за
Коментари Харесай

Шеф Михалчев се отказа да напуска Би Ти Ви

Би Ти Ви съумя да прикотка началник Петър Михалчев за присъединяване в следващ сезон на „ Мастършеф ”, откакто единствено допреди няколко дни самураят в кухнята бе с единия крайник вън от кулинарното съревнование.

Корона-кризата е предиздвикала един от най-колоритните готвачи в страната ни да се откаже от проектите да се скрие от медийното пространство. Поне до идната пролет той ще продължи със звездната си кариера, макар че тя към този момент съществено му тежи.

Кастингите за новия сезон на „ Мастършеф ” стартират напълно скоро, а в Би Ти Ви до последно не са били сигурни дали могат да разчитат на всички членове на журито. Както „ Уикенд ” писа, Михалчев бил извънредно изтощен и раздразнителен от работата пред камерите и от битието на звезда, което намирал за извънредно досадно и отегчително. Според слуховете, в частни диалози той непосредствено бил споделил на продуцентите, че обмисля да напусне малкия екран. Явно обаче се е отказал от тези планове, тъй като в края на предходната седмица от малкия екран оповестиха, че журито остава в състава си от предходните два сезона, а точно – Силвена Роу, Андре Токев и Петър Михалчев.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР