Би Ти Ви ще се носи в танцов ритъм от

...
Би Ти Ви ще се носи в танцов ритъм от
Коментари Харесай

Какво да очакваме от новия сезон на Денсинг старс, родни звезди напират жестоко

Би Ти Ви ще се носи в танцов темп от февруари след пауза, траяла цели 15 години. Както към този момент съобщихме в малкия екран се завръща шоуто " Денсинг старс ", в което родни звезди се учат на спортни танци. Кой обаче ще взе участие в него и кои ще бъдат неговите водещи? Засега се спрягат лица на самата телевизия, както и обичани посетители в нея като Папи Ханс и Дара.

Натали Трифонова наподобява най-логичният избор за участник в " Денсинг старс " 5. Тя се е занимавала с танци в продължение на години и е снимана с професионален танцьор в рекламата на шоуто. От фрагментите проличава, че знае какво прави на дансинга. Отдавна се приказва, че точно тя ще е една от участничките в идния сезон на предаването. Другата, която настойчиво се спряга за изяви в него, е сексапилната докторка Неделя Щонова, която в рекламата на новия сезон си партнира с набралия известност точно в " Денсинг старс " Атанас Месечков.

За водещата на " Светът на здравето " се знае, че схваща съвсем от всичко, в това число от танци, защото се е занимавала с балет. Наско също се чака назад в предаването, като не е ясно дали ще е измежду състезателите, както преди, или ще откри място в журито.

Най-странната птица в попфолка – Луна, също напира за танцьорка. Още преди седмици тя загатна за това с обява в обществените мрежи. " Искате ли ме във " Денсинг старс "? Знаете, че аз върша шоуто. Знаете, че аз подвигам рейтинга. Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас, и не ви обича повече от мен ", написа тя на страницата си във Facebook.

Продуцент на предаването, както на предходните два сезона, ще е Нико Тупарев, който постоянно залага на някогашната кандидат-президентка. Два пъти я е вкарвал във " ВИП Брадър ", заел я е и в " Черешката на тортата ", нищо чудно да й откри място и на дансинга. Едва ли някой ще види в това демонстрация на добър усет, само че пък провокацията може в действителност да му вдигне рейтинга.

За шоуто се спрягат още 4 певици – фолкаджийките Ария и Мария, досегашната тийн идолка Гери-Никол, която в последно време не е доста дейна на сцената, и треньорката в " Гласът на България " Дара. От нея и от Гери се чака доста положително показване.

С мъжете обичайно е по-сложно, защото не всички са мощни в танците, с изключение на гръцкото сиртаки след приложимост на алкохол. За бъдещи танцуващи звезди се спрягат Папи Ханс, първият " Ерген " в Би Ти Ви Виктор Стоянов и синоптикът Борислав Лазаров. Той е много наедрял за танцьор, само че с прословутото си възприятие за комизъм сигурно ще успее да трансформира дефекта в резултат и да сътвори въодушевление на феновете.

Говори се, че Иво Димчев също можело да взе участие в шоуто на Би Ти Ви. Той към този момент има присъединяване в " Черешката на тортата " при Нико Тупарев и от дълго време е дал поръчка, че е отворен за оферти и за други тв стратегии. Най-голямо предпочитание имаше да влезе в " Като две капки вода ", само че все още, в който го разгласи, към момента не се говореше за " Денсинг старс ". Димчев в този момент живее в Съединени американски щати и е възнамерявал концерти там до 16 февруари. Ако стартът на шоуто е след тази дата, ще има опция да се върне у нас, с цел да взе участие в него.

Кои ще са водещите? Първоначално се спрягаха Александра Сърчаджиева, която е работила и в двата сезона на шоуто, продуцирани от Нико Тупарев, и Калин Сърменов, който беше неин сътрудник във втория. Продуцентът и актрисата са работили дружно и в " Биг Брадър " и първия сезон на " Игри на волята ", тъй че няма да е изненадващо още веднъж да се съберат в общ план. Само че се приказва, че Алекс била любимка и за различен план в Би Ти Ви – " Аз обичам България ", който беше измъкнат от Нова телевизия.

Другата опция, която се разисква, е водещ да стане спечелилият в първия сезон на танцовото съревнование Орлин Павлов. Той е доста подобаващ за сходна позиция, а за негова партньорка до неотдавна се спрягаше Александра Богданска. В последно време Би Ти Ви се пробва да наложи лицето й в ефира си и най-вероятно това е подготовка за непрекъсната изява на манекенката там. Само че има и по-подходяща кандидатка.

Това е актрисата Виолета Марковска, която тази седмица изплува от нищото в ефира на " Преди обед ", откакто с години не се беше изявявала на екран. Тя беше в директна конкуренция с Орлин за победа в първия сезон на предаването. Неин сътрудник беше Наско Месечков, с който на финала останаха втори. После Вили направи положително усещане в роля в комедийния сериал " Столичани допълнително ". Тази нейна изява беше последвана от брак и майчинство, а заниманията й с йога последователно изместиха актьорската работа. Нищо чудно обаче да е получила покана да води " Денсинг старс " с Орлин и пръст в това да има новият програмен шеф на Би Ти Ви Апостол Пенчев. Той беше началник в малкия екран тъкмо когато потегли " Денсинг старс " с Вили и Орлин като основни настоящи лица, написа HotArena.

Танцовото предаване до момента е имало 4 сезона в родния ефир. Първият и вторият бяха в Би Ти Ви надлежно през 2008-а и 2009-а. Продуцент беше Слави Трифонов. След това Нико Тупарев направи два сезона за Нова телевизия – през 2013-а и 2014-а. До старта на идния сезон 5 остава най-малко месец, а диалозите с възможните участници в него не престават, тъй че всевъзможни промени са вероятни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР