Би Ти Ви определено уцели в десетката с новата си

...
Би Ти Ви определено уцели в десетката с новата си
Коментари Харесай

Мария Илиева сменя Галена в „Гласът на България”

Би Ти Ви несъмнено уцели в десетката с новата си треньорка в „ Гласът на България ”.

 

Телевизията от години бе подлагана на рецензия, че вкарва в журито на музикалното съревнование певици, които пеят по-зле от участниците в тимовете си. Този път обаче феновете няма да имат съображение за сходни рецензии, защото във въртящия се стол сяда Мария Илиева, чиито качества на сцената са безспорни. Именно тя ще заеме мястото на напусналата в края на предходния сезон фолк звезда Галена.

 

Мария Илиева към този момент има няколко появявания в разнообразни сезони на „ Гласът ”, само че единствено като посетител звезда.

В идното десето издание на шоуто, което ще започва наесен, тя ще направи дебют като треньор.

„ Това е доста особено за мен, тъй като точно моят глас е моя запазена марка ”, показа певицата в обществените мрежи. Преди година и половина тя взе присъединяване във финалната вечер на надпреварата в дует с тогавашния кандидат за победа Борис Христов. Актрисата Милица Гладнишка, която се изявява и като певица, я разкритикува, че е била прекомерно забележителна на сцената и по този метод е засенчила колегата си. Според нея Мария е провалила Борис, тъй като е пяла прекомерно добре. Илиева нормално отминава отрицателните мнения с аристократично безмълвие, само че този път си разреши да отговори.

 

„ Начинът, по който съм пяла с това благо момче, което на подготовките съумя да разплаче Иван Лечев с осъществяването си, бил „ грозна постъпка “, тъй като надали не съм го провалила. Публични оценки от актьор към актьор могат да бъдат правени от висотата на достиженията и пространството, което огромната любов и поддръжка на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка аз пея по този начин. Повечето ми сътрудници са впечатляващи музиканти с персонален почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място ”, написа Мария.

 

Само две години по-късно Илиева към този момент не е посетител, а треньор в същото предаване.

Предшественицата й Галена, изкара в предаването два сезона. След финала на последното излъчено досега издание тя публично разгласи, че завършва присъединяване си в плана. Преди дни стана ясно, че същото решение е взел и Любо Киров, с който Илиева е доста близка от години. Той, също като Галена, остана в риалитито в продължение на две сезона.

 

Знак за това бе появяването му на откриването на конкурентното шоу на Нова телевизия „ Като две капки вода ”. Миналата седмица Киров още веднъж пя в предаването за двойници на Маги Халваджиян – във вечерта на българските дуети, а малко преди този момент заяви пред Диана Любенова в bTV, че е решил да се раздели с „ Гласът на България ”. По думите му, повода да напусне е голямата му ангажираност с концерти и турнета. Очаква се скоро да разгласят и заместника му.

 

Любо, както и Мария, имат богат опит като членове на журито в музикален формат, само че в Нова тв. Преди „ Гласът ” и двамата работеха в „ Х Фактор ” на Маги Халваджиян. От много време обаче това предаване не се излъчва. Преди влизането си в новото шоу Мария съумя да влезе в идеална форма, откакто през лятото на 2021-а тя роди дъщеричката си.

На сцената тя се завърна доста скоро по-късно щастливо събитие, само че й лиши много време, с цел да възвърне стройната си фигура отпреди бременността. Към днешна дата от непотребните й килограми няма и диря. Личи, че Мария тренира, а по всяка възможност съблюдава и хранителен режим. Засега не е ясно дали в „ Гласът ” остават Иван Лечев и Дара.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Илиева Дара Галена Иван Лечев Борис Христов Любо Киров „ Гласът на България “ Милица Гладнишка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР