Би Ти Ви обяви част от празничната си програма, от

...
Би Ти Ви обяви част от празничната си програма, от
Коментари Харесай

В Би Ти Ви побесняха срещу Цветанка Ризова и Светльо Иванов

Би Ти Ви разгласи част от празничната си стратегия, от която излиза наяве, че делничното предаване " Лице в лице “ с водещ Цветанка Ризова ще посреща настоящи посетители от обществено-политическия живот до 22 декември и ще премине в новата година с първо издание на 2 януари. Така Ризова ще бъде измежду водещите с най-дълга отмора - цели 10 дни. Това много разгневило останалите чиновници на медиата, настояват осведомени. 

Лиляна Боянова и Иван Георгиев нямат този шанс и ще им се наложи да работят по празниците. " Тази заран “ от 25 до 31 декември ще е с начален час 7 часа, а двамата водещи ще бъдат на ротационен принцип. Златимир Йочев ще води на Коледа - на 25 и 26 декември, а Мария Цънцарова - на 27, 28, 29 декември.

В първите работни дни на 2024 година водещите се завръщат дружно на екран в ранния утринен ефир на Би Ти Ви.

В четирите празнични уикенда (23-24 декември, 30-31 декември), " Тази събота и неделя “ ще се излъчва от 8 до 10 часа с истории за спасението, вярата и вярата.

Публицистичното предаване " 120 минути “ с водещ Светослав Иванов ще запознае феновете с вълнуващи посетители точно на 24 декември и ще продължи с първо предаване за новата година на 7 януари. Тоест, Светльо ще си почива точно на Нова година. Така той удря даже Цветанка Ризова по отмора - цели 13 дни по празниците!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР