Би следвало да се постараем по-общите насоки да се фокусират

...
Би следвало да се постараем по-общите насоки да се фокусират
Коментари Харесай

Фоторепортаж в БЛИЦ: Важна дискусия за Българското председателство се проведе в парламента

Би следвало да се постараем по-общите насоки да се концентрират в горещи точки като миграцията и Дъблинското съглашение, които явно са блокирани и в Съвета и в Парламента няма изключително напредване в положителна посока. Това сподели евродепутатът Георги Пирински от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент по време на полемика на тематика „ Политически аспекти на Парламентарното измерение на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз “ в Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове, съобщи " Фокус ". „ Наред с по-общите въпроси на политиката за сигурност и защитата е оправдано да се намерения за такова фокусиране “, изясни той.

„ За Българското председателство мерило ще бъде доколко сме способни на изпълняваме функционалността на работещ консенсус в миг, когато Европейски Съюз изпитва съвсем непознати земетресения и усложнения. В миг, когато полемиката в Европейски Съюз и Екологичен потенциал е много изострена “, уточни Георги Пирински.

„ Няма към този момент огромна коалиция в Екологичен потенциал, има съществено мотивиране на разнообразни гледища във връзка със сюжетите, които се разискват “, сподели още той.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР