“ би преговаряла с , ако разговорите се водят от

...
“ би преговаряла с , ако разговорите се водят от
Коментари Харесай

Кирил Петков: ПП би преговаряла с ГЕРБ, ако разговорите се водят от Бойко Борисов


„ “ би преговаряла с, в случай че диалозите се водят от и са транспарантни и пред всички камери. Това разгласи пред „ Дарик “ радио съпредседателят на Политическа партия.

„ Ние няма да подкрепим държавно управление на без значение какво се случва, само че бихме дали визия за кои неща могат да разчитат на нас “, посочи той.

„ Знаете ли какъв разкош би било, когато аз бях министър председател, в случай че знаех всички политики, по които би ме подкрепила. Тогава щяхме да знаем какви са нещата, които можем да свършим първоначално. Ние сме подготвени да им дадем тази изясненост “, уточни Петков.

Той добави, че „ експертно държавно управление “, което разчита на парламентарно болшинство, не може да бъде партийно без значение.

Според евродепутата от Андрей Ковачев „ “ и „ “ се приготвят за последваща предизборна акция.

„ Те са заложници на това, че част от техния електорат не желае да има . Съответно се държат като в предизборна обстановка. Трябва обаче да се преодолее това, което ни задържа обратно “, изясни в „ Тази събота " евродепутатът.

„ Трябва това его да бъде преодоляно и България да има устойчиво държавно управление, което да работи за българските жители “, акцентира Ковачев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР