Би могло да има проблем с логистиката за машините в

...
Би могло да има проблем с логистиката за машините в
Коментари Харесай

Доц. Киселова: ИТН говорят откровени глупости

Би могло да има проблем с логистиката за машините в чужбина, тъй като не се знае дали ножът, който би трябвало да нареже ролките, е доставен в България. На доктрина е допустимо изборите да са и по-нататък през април, само че защото към този момент много се разтегли процедурата, президентът оповести своето желание по какъв начин ще протекат събитията. Изборите би трябвало да се състоят до 2 месеца след разпускането на Народното събрание. Това сподели доцент Наталия Киселова за Нова нюз.

" Специалната хартия и размера на ролките за машината би трябвало да са с съответен размер, по тази причина Българска народна банка оповести, че няма подготвеност и го направи през декември. Трябва да има за всяка машина по две ролки, тъй като теоретично всеки жител може да реши да гласоподава с машина ", изясни тя.

По думите ѝ в случай че няма задоволително хартия за машините, ще се премине към гласоподаване с хартиена бюлетина. " Има неизясненост по организацията на изборите, което значи, че има напрежение. Твърди се, че има проблеми, само че партии не са сезирали Конституционен съд към момента. Народните представители би трябвало да имат изясненост какъв брой време им е належащо, тъй като другата седмица Народно събрание стопира да съществува ", уточни конституционалистът.

Според нея въпросът с референдума за президентска република, иницииран от Има Такъв Народ на Слави Трифонов, е на ръба. " Това демонстрира блян на една извънпарламентарна партия да подсети за себе си. Въпросът за президентска република би трябвало да върви с аргументацията по какъв начин си го показват.

От Инициативния комитет нямат визия какво желаят. Трябва да има план, приказват откровени нелепости. Не се прави никаква разлика сред президентска и полупрезидентска република, не могат да дават случайни образци ", разяснява доцент Киселова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР